Search

Σαββατοκύριακο γεμάτο μετάλλια και διακρίσεις για τον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής(+photos)

Γεμάτο αγωνιστικά ήταν το  Σαββατοκύριακο για τον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, που είχε ακόμη μια  δυναμική παρουσία αυτή την φορά στα Ζαχαριάδεια. Με τον σύλλογο της Κομοτηνής να μετά 4 μετάλλια(1 χρυσό και 3 ασημένια).

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως η ” Tsip team” του Χρήστου Τσιπουρίδη είχε το απόλυτο των συμμετοχών σε μετάλλια.  Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα της Κομοτηνής κατέκτησε η μικρή της ομάδας, Μπαχάρ Καρά Αμέτ, που τερμάτισε πρώτη στα 600μ. με χρόνο 1.41.92.

Όμως οι κορυφαίοι του συλλόγου Γιάννης Δουλγέρης, Μάρα Κουκούτση και Άλκηστις Γεωργίου, έδειξαν για άλλη μια φορά πως ανήκουν στην ελίτ του στίβου. Ο Δουλγέρης Γιάννης με χρόνο 10.76 στα 100μ. πήρε άνετα τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.  Ασημένια κατέκτησε και η μηκίστρια του συλλόγου η Μάρα Κουκούτση, που ανέβηκε στο βάθρο, με άλμα στα 5.53μ. Ενώ και η Γεωργίου Άλκηστις με χρόνο 14.13 στα 100μ. με εμπόδια, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Πέρα απο τα Ζαχαρίδεια η ομάδα του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής είχε και πολλές επιτυχίες και μετάλλια απο τους μικρους αθλητές του συλλόγου που έτρεξαν  για 2η συνεχή χρονιά στο Komorun.

Share it