Search

Βγήκαν οι ημερομηνίες του Final 4 των Κ17 της Super League! Έρχεται “καυτή” εβδομάδα για τους Έφηβους της Ξάνθης

 

Χωρίς ανάσα θα τελειώσει η σαιζόν για τους ‘Έφηβους της ΠΑΕ Ξάνθη, καθώς μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρέπει να μπουν σε ρυθμούς τελικής φάσης καθώς όπως έγινε γνωστό το Final 4 θα διεξαχθεί απο τις 18 έως τις 20 Μαϊού.

Ως γνωστόν η διοργάνωση θα γίνει για τέταρτη διαδοχική χρονιά σε πόλη της Νοτίου Ελλάδας, με την Τρίπολη να κερδίζει στο νήμα την υποψηφιότητα της Ξάνθης. Το “Θεοδώρος Κολοκοτρώνης” ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα!

Όπως έγινε γνωστό οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την ερχόμενη Πέμπτη, 18 Μαΐου, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 20 Μαΐου. Όσον αφορά τα ζευγάρια των ημιτελικών αυτά θα οριστικοποιηθούν με το φινάλε των αγώνων Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης για το Νότιο Όμιλο και ΠΑΟΚ- Λάρισα και Γιάννενα – Ξάνθη για το Βόρειο όμιλο το πρωί του Σαββάτου.

Με τα μέχρις στιγμής δεδομένα πάντως η Ξάνθη να βρίσκει μπροστά της για ακόμη μια διοργάνωση τον Ολυμπιακό ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Υπενθυμίζεται πως όπως και  πέρσι ο πρωταθλητής U17 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Uefa Youth League της επόμενης περιόδου

Share it