Search

Εύκολο πέρασμα των Εφήβων του ΠΑΟΚ απο την Κέρκυρα που στέλνει την Ξάνθη στον…Ολυμπιακό!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-0 την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, ρίχνοντας απο την πρώτη θέση  την Ξάνθη.

Με αυτή τη νίκη και με μια στροφή να απομένει για το φινάλε της κανονικής περιόδου η ομάδα του ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του Βόρειου Ομίλου με 65 βαθμούς, ρίχνοντας στην δεύτερη την Ξάνθη με 64. Την τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ παίζει εντός με Λάρισα και η Ξάνθη που εκτός απροόπτου θα βρει στον δρόμο της τον Ολυμπιακό παίζει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε… πεινασμένος και μόλις στο 14’ ο Δούμτσης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κύρτσος (που είχε “σερβίρει” το πρώτο τέρμα) χρίστηκε σκόρερ, ενώ το 3-0 ήρθε από τον Μουτζούρη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 52’ από τον Χατζή, ύστερα από πάσα του Γαϊτανίδη.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Λύρατζης (46’ Πουρναράς), Βουτσάς Δημ. (46’ Γεωργιάδης), Μουτζούρης, Μιχαηλίδης, Βουτσάς Χρ., Μανιώτης (46’ Θεοδωρίδης), Χατζής (55’ Μπούμπας), Γαϊτανίδης (55’ Κορέας), Δούμτσης, Κύρτσος.

Share it