Search

“Πεντάστεροι” κόντρα στην Κέρκυρα οι Έφηβοι της Ξάνθης στο τελευταίο εντός της χρονιάς!

Ιδανικά ολοκλήρωσαν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους οι Έφηβοι της Ξάνθης που επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση με 5-1 επί της Κ17 της Κέρκυρας στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League. Ντεμπούτο με τα χρώματα της Κ17 πραγματοποίησαν οι Καλαϊτζής καιΤσιτσεκίδης

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του  Θεοφυλάκη στο 23ο λεπτό της συνάντησης, ενώ μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους διεύρυναν τη νίκη τους χάρις τα τέρματα του Δουλγέρη στο 28′ και το 41′ διαμορφώνοντας το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα μείωσε στο 52′ με το φάουλ του Μάρδου, ενώ στο 63′ ο Σπυριδωνίδης έκανε το 4-1 για να κλείσει το σκορ ο Ιωάννου στο 81′ μετά απο ασίστ του Τσιτσεκίδη στο ντεμπούτο του νεαρού Εβρίτη μεσοεπιθετικού της Κ15 της ξανθιώτικης ομάδας, Στο 87′ ο Ιωάννου παραλίγο να πετύχει και δύτερο προσωπικό τέρμα όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Οι φιλοξενούμενοι να σημειώσουμε πως ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ζωχίου στο 79′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Σκριτζοβάλη και Τουρούνογλου της ΕΠΣ Δράμας

Με αυτή τη νίκη οι Ξανθιώτες επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 64 βαθμούς έχοντας και παιχνίδι περισσότερο απο τον δεύτερο ΠΑΟΚ που έχει 62. Την τελευταία αγωνιστική της καννικής περιόδου οι Έφηβοι της Ξάνθης θα αντιμετωπίσουν στα Γιάννενα τον ΠΑΣ.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καλαϊτζής, Ποδάρας, Θεοφυλάκης (76′ Τηλαβερίδης), ενεκές, Τριανταφύλλου (46′ Σπυριδωνίδης), Μελιόπουλος, Γκατζόγιας (65′ Κιούπης), Γράβας (60′ Τσιτσεκίδης), Ιωάννου, Δουλγέρης (65′ Ισμέτ), Σουλεϊμάν.

Share it