Search

Photos: 70 κλικ απο το φιλικό προς τιμήν του γιατρού Γκοδόλια μεταξύ βετεράνων ΑΟΞ και ΠΑΟΚ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, και μάλιστα για 15η φορά, άπαντες παρά την έντονη βροχόπτωση έδωσαν το παρών στο καθιερωμένο ραντεβού που δίνεται πάντα την ίδια εποχή στο γήπεδο του Μαγικού για το φιλικό προς τιμήν ενός σπουδαίο ξανθιώτη επιστήμονα, του Γιώργο Γκοδόλια που είναι και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας.

Όλοι ήταν  εκεί για να τιμήσουν τον Γιώργο Γκοδόλια, μεγάλες μορφές της ιστορίας του ΑΟΞ και του ΠΑΟΚ, Πανεπιστημιακοί, γιατροί, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρόεδρος του ΑΟΞ Άρης Πιαλόγλου, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Ξάνθης, ΠΑΟΚ και πλέον παράγοντας της ΕΠΟ Ζήσης Βρύζας, o Δήμαρχος Τοπείρου Γιώργος Τσιτιρίδης, και ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Τσολακίδης, ο ξανθιώτης Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης και πολλοί ακόμη.

Στα αγωνιστικά η ενωμένη ομάδα των βετεράνων ΑΟΞ και επίλεκτοι πρώην και νύν ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγικού και όχι μόνο αποτέλεσαν την ομάδα “Φίλων Γιώργου Γκοδόλια”, που επικράτησαν με 4-3 των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, που μάλιστα τίμησαν τον γιατρό δίνοντας το παρών με πολλά μεγάλα αστέρια του παρελθόντος. Το σκορ για την ομάδα των φίλων του Γιώργου Γκοδόλια άνοιξε ο Δημήτρης Γελαδάρης για να ισοφαρίσουν οι “ασπρόμαυροι” με τέρμα του Αργυρίου. Το 2-1 για την ομάδα της Ξάνθης πέτυχε ο Χρήστος Μαλαδένης με τον Μιχάλη Ιορδανίδη να ισοφαρίζει με εντυπωσιακό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο τη νίκη στους φίλους του γιατρού χάρισε ο Νίκος Κεχαγιάς που με δύο υπέροχα τέρματα έκανε το 4-2 με τον Ιορδανίδη στο φινάλε να νικά απο κοντά τον Φάνη Κατεργιανάκη και να διαμορφώνει το τελικό 4-3. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο βετεράνος διαιτητής Κυριάκος Κοντογιαννίδης.

Για τους φίλους τους Γιώργου Γκοδόλια ο προπονητής της ομάδας Νίκος Τσιτσέλης επέλεξε να ξεκινήσουν οι: Μουστάκης, Σαμαράς Χρ., Τσετινές, Τσουβαλίδης, Τσέκος, Γελαδάρης, Καζάκης, Μαλαδένης, Γιοβανούδης, Δημητριάδης, Κουμουλίδης Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κατεργιανάκης, Μαυρομάτης, Κεχαγιάς, Ζώτος, Σαρχόσης Λ., Καρασερίδης, Κανδυλίδης, Νικάκης, Παρσαντανιάν, Ταϊρίδης.

Για τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Γκιτσιούδης, Αργυρόπουλος, Βουτσιάς, Χασιώτης, Καραγεωργίου, Μίτογλου, Ιορδανίδης, Αργυρίου, Ορφανός, Μπορμπόκης, Ρουσομάνης, Μπόλκας, Αλεξανδρίδης και Γεωργιάδης Γ.Χ.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο το παιχνίδι προς τιμήν του σπουδαίου ξανθιώτη επιστήμονα, που παρότι έγινε κάτω απο δυνατή βροχή είχε πλούσιο θέαμα και πολύ ωραίες στιγμές. Πριν την έναρξη του αγώνα στο εξοχικό του γιατρού στο Κουτσό πραγματοποιήθηκε γλέντι, ενώ αμέσως μετά το φινάλε παραχωρήθηκε γεύμα στην ταβέρνα “Το Κτήμα”

Share it