Search

Έκαναν την υπέρβασή τους τα κορίτσια του Εθνικού και στο νήμα έχασαν την άνοδο στην Α1!

Η τελική βαθμολογική κατάταξη του γυναικείου τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αφήνει ίσως μία γλυκόπικρη γεύση στις αθλήτριες πρωτίστως, αλλά και στους προπονητές και την διοίκηση του τμήματος.

Ο λόγος; Πως η υπέρβαση έγινε, η σεζόν ήταν εξαιρετική με την ομάδα εκεί που είχε ως στόχο την παραμονή στην Α2 να φτάνει να αγωνίζεται σε μπαράζ ανόδου, όμως το κλείσιμο της σεζόν θα μπορούσε αν ήταν λίγο διαφορετικό, να μετατρέψει δηλαδή την εξαιρετική σεζόν σε μνημειώδη.

Τα πρώτα παιχνίδια για τα μπαράζ ανόδου στην Α1 Γυναικών έγιναν χθες, με τα κορίτσια του Εθνικού, την Βάνα Ζάνεβα, την Παναγιώτα Μούρου και την Ολυμπιά Μαλαχτάρη, να έχουν μία νίκη και μία ήττα. Ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι με 0-4 απ’ τον Φοίνικα Πειραιά και στη συνέχεια επικράτησαν με 4-3 της Αθηνάς Μαγκουφάνας. Σήμερα με νίκη υπό προϋποθέσεις και συνδυασμό αποτελεσμάτων, θα διεκδικούσαν την άνοδο στην Α1, όμως δυστυχώς ο ΑΟ Ταταύλα επικράτησε 4-1 του Εθνικού και έτσι ο στόχος της ανόδου που προέκυψε ξαφνικά εξαιτίας της πολύ καλής πορείας του Εθνικού, χάθηκε για φέτος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το γυναικείο τμήμα του ΕΘνικού διέγραψε φέτος μία εξαιρετική σεζόν και απέδειξε πως με εντατική δουλειά και προσήλωση ακόμη και οι πιο μακρινοί στόχοι είναι προσεγγίσιμοι….


Αποτελέσματα μπαράζ :

Α.Ο. Ταταύλα-Αθηνά Μαγκουφάνας 4-2
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Φοίνικας Πειραιά  0-4
Φοίνικας Πειραιά-Α.Ο. Ταταύλα     3-4
Αθηνά Μαγκουφάνας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης  3-4
Αθηνά Μαγκουφάνας – Φοίνικας Πειραιά 0-4
ΑΟ Ταταύλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-1

Η βαθμολογία:
ΑΟ Ταταύλα 3 νίκες (Α1)
Φοίνικας Πειραιά 2 νίκες (Α1)
Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1 νίκη
Αθηνά Μαγκουφάνας 0 νίκες

Share it