Search

77 νέοι απόφοιτοι ορκίστηκαν στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (+pics)

Το πτυχίο τους παρέλαβαν από την Κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ κ. Μαρία Μιχαλοπούλου 77 φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που ορκίστηκαν την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Παπαδριέλλης», με γονείς, φίλους και συγγενείς να τους επευφημούν και να τους συγχαίρουν.

Πριν την ορκωμοσία η κ. Μιχαλοπούλου τόνισε πως αυτή τη μέρα ολοκληρώνεται μια μεγάλη προσπάθεια, με πολλούς συντελεστές, για να φτάσουν για να πάρουν στα χέρια τους ένα πτυχίο, το οποίο παρομοίασε με ένα δίπλωμα οδήγησης, το οποίο παίρνουν και βγαίνουν στο δρόμο, για να ακολουθήσει ο καθένας μια δική του διαδρομή, με το δικό του όχημα, έχοντας βέβαια κοινούς κανόνες, δικαιώματα και υποχρεώσεις, με το οποίο όμως μπορούν να εξελιχθούν όπως αυτοί επιλέξουν.

«Να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις για το δικό σας αύριο» σημείωσε, τονίζοντας πως το πτυχίο , και το μέλλον τους, βρίσκεται στα δικά τους χέρια, τα οποία οι καθηγητές του τμήματος προσπάθησαν να εξοπλίσουν με ότι καταλληλότερο και καλύτερο.

Τον όρκο ως πρωτεύσασα έδωσε η κ. Παναγιώτα Τσαμουρτζή, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση μιας και ο πατέρας της είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ, η οποία μάλιστα βραβεύτηκε εκ μέρους της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος από τον κ. Γιώργο Μαυρίδη.

Βραβείο για δύο αποφοίτους για την προσφορά τους στον ΠΕΡΠΑΤΩ

Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν και δύο απόφοιτοι, ο Ραφαήλ Παναγιώτου και Σταύρο Κεσιτζή, από τον Πρόεδρο του «ΠΕΡΠΑΤΩ» κ. Αλέξανδρο Ταξιλδάρη, για την αμέριστη ηθική και υλική υποστήριξή τους στα πλαίσια της εθελοντικής τους εργασίας στο Σύλλογο.

Ο κ. Ταξιλδάρης ευχαρίστησε τόσο τους ίδιους, που έδωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους και τον χρόνο πρακτικής τους στον Σύλλογο, παίρνοντας προσόντα για τη νέα τους σταδιοδρομία, αλλά και το ΤΕΦΑΑ για την ιδιαίτερα δημιουργική συνεργασία, της οποίας η απόδειξη είναι οι δύο βραβευθέντες.

Πηγή: Paratiritis-news.gr

Share it