Search

Το KomoRun επιστρέφει, πιο μεγάλο και οργανωμένο! Το δρομικό κίνημα που θα γίνει θεσμός

Τρία αγωνίσματα, μία πόλη, ένα δρομικό κίνημα, το KomoRun της Κομοτηνής επιστρέφει! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι αγώνες που πέρσι έκλεψαν τις εντυπώσεις, έρχονται και φέτος, με στόχο να καταστούν θεσμοί.

Πιο μεγάλο και οργανωμένο από πέρσι, το δρομικό κίνημα, έχει “ανοίξει” από τώρα την ιστοσελίδα του, στην οποία αναγράφεται η ημερομηνία έναρξης, η 21η Μαΐου. Σε 60 μέρες λοιπόν θα δοθεί το σήμα της έναρξης, για τον ημιμαραθώνιο Κομοτηνής (21 χλμ), τον αστικό δρόμο (5 χλμ), αλλά και διάφορες σκυταλοδρομίες αφιερωμένες σε μαθητές που θα διεξαχθούν το βράδυ σε κλίμα γιορτινό! Ο ιστότοπος θα είναι πλήρως ενημερωμένος σε μερικές ημέρες, κι εκεί θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να μάθουν τα πάντα για τους αγώνες και, φυσικά, να δηλώσουν συμμετοχή στον δρόμο της αρεσκείας τους.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία “Ηρόδικος” και της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με την υποστήριξη πολλών ακόμη αθλητικών συλλόγων. “Καρδιά” της διοργάνωσης και οι εθελοντές, οι οποίοι αναλαμβάνουν το οργανωτικό κομμάτι, αλλά και την …εμψύχωση των δρομέων.

Η περσινή διοργάνωση συγκέντρωσε πλήθος συμμετοχών, κυρίως από Κομοτηνή, αλλά και από Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη. Η φετινή συνέχεια αποσκοπεί στην διεύρυνση των συμμετοχών και στο “άνοιγμα” προς όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τα Βαλκάνια.

Share it