Search

Διπλό παραμονής μέσα στον Πολύγυρο για την Ασπίδα Ξάνθης!

Την τρίτη διαδοχική της εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ασπίδα Ξάνθης που μετά τις έδρες των Πιερικού Αρχέλαου και Στρατωνίου κέρδισε και μέσα στην έδρα του Πολύγυρου δείχνοντας πως φέτος ήρθε αποφασισμένοι για να…μείνει.

Η ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη μπήκε εξ’ αρχής δυνατά παίρνοντας το προβάδισμα που δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγών,α, φτάνοντας στη μεγάλη νίκη με 82-73. Η ομάδα της Ξάνθης με πατημένο το γκάζι κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο επέβαλε το παιχνίδι που ήθελε δεν επέτρεψε στην ομάδα του Πολύγυρου να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αγώνα και έφτασε στο τέλος σε μια ακόμη σπουδαία και σημαντική νίκη φτάνοντας την 12 μετά απο 24 αγώνες και με 6 στροφές να απομένουν για το φινάλε η ομάδα της Ξάνθης βγάζει τέτοια σιγουριά στο παιχνίδι της που δεν μπαίνει καν στις υποψήφιες για την μάχη της παραμονής.

Κορυφαίοι για τους ξανθιώτες ήταν οι Πέτς, Μανδαλάκης, Κουτσογιάννης, Ασημάκης και Γρούδος , ενώ για τους γηπεδούχους ο Πιλιάρης και οι Νούκαρης και Νησιώτης πάλευαν μόνοι τους κόντρα στην ομάδα της Ξάνθης.

Δεκάλεπτα: 11-17, 24-34(ημίχρονο), 45-62, 73-82(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Θεοδώρου-Κοϊμτζόγλου

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Καραπιπερίδης): Ζαγορίτης, Πιπιλιάρης 31 (1), Πετρίδης, Παπασαραφιανός 4 (1), Βούλγαρης 5, Νησιώτης 10, Νουκάρης 14, Μίκιτς 2.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης): Ντεμάι, Παπαδάκης 7, Γρούδος 9 (1), Τσιώγκας, Μασμανίδης 4, Καραμπίνης, Τσιαβές 6, Κουτσογιάννης 14 (2), Ασημάκης 11 (1), Παπαθανασίου, Μανδαλάκης 15 (3), Πετς 16 (3).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it