Search

Την Τετάρτη οι Σχολικοί αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Λυκείων Ξάνθης!

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο(ΔΑΚ) Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου οι Σχολικοί αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Λυκείων Ξάνθης, για την Α’ φάση των Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων στα αθλήματα του Στίβου.

Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στα Λύκεια του Νομού Ξάνθης και έχουν γεννηθεί το 1999-2000-2001 και 2002 αν φοιτούν στην Α ́Λυκείου. Από κάθε Σχολείο μπορούν να συμμετέχουν μέχρι δύο (2)μαθητές-τριεςανά αγώνισμα και μόνο σε ένα ατομικό άθλημα

Για τη συμμετοχή μαθητών-τριων είναι απαραίτητη η προσκόμιση των παρακάτω δικαιολογητικών:

Σχολική Αθλητική Ταυτότητα Λυκείου

Κατάσταση συμμετοχής ( παράρτημα 2 από τη Δ5)συμπληρωμένη με τα στοιχεία των μαθητών-τριων, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από το Διευθυντή του σχολείου και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα/κηδεμόνα του μαθητή-τριας που να δηλώνει ότι επιτρέπει τη μετακίνηση του μαθητή/τριας και τη συμμετοχή του/της στους αγώνες .

Όλα τα δικαιολογητικά παραδίδονται στη γραμματεία πριν την έναρξη κάθε αγώνα, για να ελεγχθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής. Οι καταστάσεις συμμετοχής παραμένουν στην Ο.Ε.Σ.Α.Δ . Προσέλευση 9:00 – 9:15. Θέμα των φετινών αγώνων είναι το ‘’Ευ αγωνίζεσθα

 

 

Share it