Search

Εντυπωσιακή παρουσία του Δημοκρίτειου στο Πανελλήνιο Πάλης με ένα χρυσό και δύο ασημένια!

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία του τμήματος Πάλης του Δημοκρίτειου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία ελευθέρας, που διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κοιλάδας στις Σέρρες.

Οι παλαιστές του Θόδωρου Καρυπίδη εντυπωσίασαν με την παρουσία τους κατακτώντας τρία μετάλλια και αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Αυτό που κάνει πιο σημαντική την επιτυχία ήταν ότι και οι τρείς αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες ανδρών, με τους δύο εξ’ αυτών μάλιστα να ανήκουν ακόμη, ηλικιακά, στην κατηγορία των εφήβων

Ο Νάρεκ Γκριγκοριάν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία 57 κιλών, ενθουσιάζοντας τους πάντες στον σύλλογο μια και μιλάμε για ένα παιδί 18 χρονών που δείχνει με τις εμφανίσεις του και στις προηγούμενες διοργανώσεις πως μιλάμε για ένα μεγάλο ταλέντο.

Ο Γιάννης Βίννικ κατέλαβε την 2η θέση στα 61 κιλά κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και ουσιαστικά στον τελικό πλήρωσε την απειρία του μια και απέναντι του βρήκε τον 11 φορές Πανελληνιονίκη Καλανίδη.

Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Ιμπίς Νιαζή που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο καταλαμβάνοντας την 2η θέση στα 97 κιλά, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις ενώ και στον τελικό παρότι βρήκε μπροστά του ένα πολύ μεγάλο όνομα της Ελληνικής Πάλης τον Τιμοφέι Ξενίδη κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός.

Αναμφίβολα αυτή η παρουσία του Δημοκρίτειο μόνο τυχαία δεν είναι, με την σκληρή δουλειά του Ομοσπονδιακού τεχνικού Θεόδωρου Καρυπίδη να αποδίδει καρπούς εδώ και αρκετά χρόνια με πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο στις Αναπτυξιακές ηλικίες και όχι μόνο.

Share it