Search

Τα ευχαριστώ της Διοίκησης της Δόξας Σώστη προς τις ομάδες της Ροδόπης και την ΕΠΣ Θράκης, για τη χείρα βοηθείας που τις έτειναν, μετά το “ριφιφί” που υπέστη!

Την Προηγούμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου οι διοικούντες και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Σώστη έγιναν μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού, καθώς η ομάδα τους κατέστη θύμα «ποντικών», οι οποίοι σήκωσαν τα πάντα απ’ τα αποδυτήρια (θυμηθείτε το γεγονός εδώ), ενώ προκάλεσαν και φθορές.

Με το αθλητικό υλικό να έχει κάνει φτερά, η ομάδα είχε περιέλθει σε δύσκολη θέση, όμως η συνδρομή κάποιων ομάδων του  Νομού Ροδόπης αλλά και της ΕΠΣ Θράκης, που προσέτρεξαν σε βοήθεια, κατόρθωσε να κάνει κάπως λιγότερο δύσκολη την κατάσταση,

Για αυτόν τον λόγο η διοίκηση της ομάδας της Δόξας Σώστη, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συλλόγους αυτούς και την ΕΠΣ του Νομού της για την συμπαράσταση με μία ανακοίνωση.

Αυτούσια η ανακοίνωση παρακάτω…

Ανακοίνωση ΑΠΣ.ΔΟΞΑΣ ΣΩΣΤΗ:

Τα αποδυτηρια μας κλάπηκαν για μια ακόμη φορά.Η 3η αυτή φορά όμως ήταν και η φαρμακερή.Η καταστροφή ήταν ακομα μεγαλύτερη απο τις προηγούμενες δυο.Ναι το χτύπημα ήταν κάτω από την μέση και μάλιστα μέσα στην αγωνιστική περίοδο.
Παρόλα αυτά θα σταθούμε όρθιοι και θα συνεχίσουμε.Και θα οργανωθούμε και παλι,με όσες δυναμεις εχουμε.Σαν τον Φοίνικα που αναγεννάται απο τις στάχτες του.Το έχουμε κάνει αρκετές φορές και θα το κάνουμε άλλη μια.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ απο εμας δημόσια στον κ.Λιάγκη και την Δοξα Προσκυνητών,τον κ.Ερτζάν και την Βιστωνίδα Κοπτερού,τον κ.Αγιαννίτη και τον Κομψάτο Πολυανθου,τον κ.Γιουσούφ και την Ενωση Ασωματων και τον Αστέρα Αιγείρου για την βοήθεια την οποία μας προσέφεραν απλόχερα απο την 1η στιγμή.Ευχαριστούμε επίσης και την ΕΠΣ Θρακης για την δωρεάν διαιτησία σε προσεχή αγώνα.
Ελπίζουμε τα άλλα σωματεία να λάβουν τα μέτρα τους απο την δική μας περίπτωση.Ελπίζουμε να ειμαστε το τελευταίο σωματείο που δέχεται τέτοιο πλήγμα.

ΑΠΣ ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ

 

Share it