Search

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Voice η εκθαμβωτική Έλενα Αρτενιάν απο την Ξάνθη!(+video)

Μάγεψε ακόμη μια φορά με την ερμηνεία της η Ξανθιώτισσα Έλενα Αρτενιάν στα live του The Voice of Greece, όμως έχοντας απέναντι της το αδιαφιλονίκητο φαβορί όχι μόνο για τον τελικό αλλά ακόμη και να κερδίσει το παιχνίδι, Κασσιανή Λειψάκη, αποκλείστηκε καθώς το τηλεοπτικό κοινό έδωσε στην τραγουδίστρια της ομάδας του Κωστή Μαραβέγια την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στο πρώτο live του The Voice of Greece πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακές μονομαχίες απο τα 16 πρώτα αστέρα που εντυπωσίασαν στις προηγούμενες φάσεις και κατάφεραν να φτάσουν έως εδώ. Δύο τραγουδιστές μέσα στο ρινγκ από αντίπαλη ομάδα έδωσαν την μάχη τους με το κοινό να είναι αυτό που αποφασίζει ποιος θα είναι αυτός που θα συνεχίσει.

Αυτό συνέβη και με την Ξανθιώτισσα Έλενα Αρτενιάν που εντυπωσίασε με την αισθησιακή ερμηνεία της στο “Stop” της Sam Brown όμως αυτή που κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά ήταν η Κασσιάνη που ερμήνευσε «Ξαφνικό έρωτα» και προκρίθηκε με 67% έναντι 33% που έλαβε η Έλενα.

https://www.youtube.com/watch?v=KzUG5EuFNLE

Η νεαρή Ξανθιώτισσα εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξη και τον coach της Σάκη Ρουβά για την πορεία τους μέχρι σήμερα. Η Έλενα αναμφισβήτητα αποχαιρέτησε το Voice με ψηλά το κεφάλι κάνοντας υπερήφανη την οικογένεια της και τους δικούς της ανθρώπους.

https://www.youtube.com/watch?v=LV7NfDhGjWI

Share it