Search

Νίκη για Εθνικό στο φιλικό με Ορεστιάδα, θετικά τα πρώτα δείγματα του Νας (photos)

Σε ένα καθαρά προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε 2-1 (25-27, 25-23, 25-21) του ΑΟ Ορεστιάδας (οι δύο ομάδες έπαιξαν μόνο 3 σετ) στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». 

Μία καλή ευκαιρία για να δει τα νέα του αποκτήματα και κυρίως τον διαγώνιο Καναδό Στέφεν Νας εν δράση, ήταν αυτό το φιλικό για τον προπονητή της Ορεστιάδας Μπάμπη Σταματόπουλο. Από την άλλη για τον κόουτς του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη αυτό ήταν ένα καλό τεστ πριν το δύσκολο ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Διαφορετική ομάδα παρουσιάστηκε η Ορεστιάδα με τις προσθήκες που έχει κάνει, καλύτερη σε πολλούς τομείς, με αρκετά περιθώρια περεταίρω βελτίωσης στη συνέχεια όταν και ο Νας θα έχει προσαρμοστεί και θα «βρίσκεται» ευκολότερα με τους νέους του συμπαίκτες. Ο νέος διαγώνιος του ΑΟΟ έδειξε πάντως θετικά στοιχεία αν και προέρχεται από πολύωρο ταξίδι από τον Καναδα έως τον Έβρο και χρειάζεται όπως αναφέραμε και πιο πάνω ένα μικρό χρόνο προσαμογής

Στα δύο πρώτα σετ οι «πράσινοι» του Βόρειου Έβρου έπαιξαν με την βασική ομάδα που θα κατέβουν στον “τελικό” με τη Χαλκίδα, ενώ στο 3ο έπαιξαν έπαιξαν και άλλοι παίκτες. Ο Εθνικός θέλει να βρει ρυθμό και έχει στόχο να κοντράρει τον μεγάλο του αντίπαλο τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.
Συνθέσεις:
Εθνικός Αλεξ/πολης: Χαριτωνίδης, Λεάλ, Παλέντζας , Βανέγκας, Στίγγας, Τσέλιος, λ- Κοντοστάθης. Αλλαγές: Χατζόπουλος
ΑΟ Ορεστιάδας: Λέσκοφ, Νας, Πεντίδης, Αντιφάκος , Λουκούμι, Μορέλλο, λ- Καρασαβίδης. Αλλαγές: Ραπτης, Διαμαντίδης.
Δείτε φωτογραφίες από το ματς μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

 

Share it