Search

Ισόπαλα τα ματς μεταξύ των Μεικτών ΕΠΣ Έβρου & ΕΠΣ Ξάνθης στην Αλεξανδρούπολη (photos)

Στα πλαίσια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Παλλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων, Παίδες & Νέοι της ΕΠΣ Έβρου ήρθαν ισόπαλοι με αυτούς της ΕΠΣ Ξάνθης στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξ/πολη.

Στο ματς των Παίδων που έγινε πρώτο χρονικά κατά την σημερινή ημέρα (Τετάρτη 1/2) οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ενώ στον αγώνα των Νέων είχαμε και πάλι ισοπαλία, αλλά αυτή τη φορά υπήρξε σκορ και αυτό ήταν το 1-1.

Το σκορ άνοιξε για τον Έβρο ο Σωτηράκης με κεφαλιά στο 30′ και για την Ξάνθη ισοφάρισε ο Τσιρίδης επίσης με κεφαλιά στο 80′.

Συνθέσεις:

Νέοι

Έβρος: Γκουδλής, Σουλακάκης, Αλεξιάδης, Αλεξακίδης, Μεντίζης, Σαγκιρίδης, Βραζάλης, Κωνσταντινίδης, Σωτηράκης, Στιρούδης, Χασάνογλου.

Στην αποστολή ήταν επίσης οι: Λογαράς, Δομακίνης, Σιρδάρης, Κόκκας, Χριστοδούλου, Μπανταλίδης.

Ξάνθη: Μπαμπούρης, Κουτσογιάννης Α., Φραγκούλης, Κουτσογιάννης Χ., Τσιρίδης, Γούλας, Μεκέρα, Σαντζαρίδης, Χουσεΐνογλου, Γκασπαριάν, Θώμογλου.

Στην αποστολή ήταν επίσης οι: Γούλας, Κούπας, Ρουστέμ, Λαπαδώνης, Μουμίν, Ευθυμιάδης, Καραμαναβής.

Διαιτητής: Κουμπαράκης – Βοηθοί: Καρακασίδης, Παντικίδης

Παίδες

Έβρος: Παππάς, Κερπετζής, Αλατζιάς, Μαυροκέφαλος Α., Παντελίδης, Χατζόπουλος, Αλεξιάδης, Μαυροκέφαλος Μ., Δαρέλας, Γκαρνέτας, Παπαδάκης.

Στην αποστολή ήταν επίσης οι: Μπιτζικούδης – Κυριζάς, Αλεξανδρής, Κουρουμιχάκης, Δαλάτσης.

Ξάνθη: Ομέρογλου, Μπαργκάν, Χασάνογλου, Κούτσογλου, Αμανατίδης, Γιουρούκ, Βαφειάδης, Σαληογλού, Αραμπατζής, Καφφετζής, Περτσανίδης.

Στην αποστολή ήταν επίσης οι: Τσετινές, Κυριάκου, Ηλιάδης, Κοτσάκης, Τολμίδης, Βαλάνης, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Ντοσίδης – Βοηθοί: Καρακασίδης, Παντικίδης

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα των Νέων:

Share it