Search

Ξανθιώτικο και το “Ελ Θράκικο” των Γυναικών με τις Βασίλισσες να κερδίζουν την Ροδόπη ’87!

Την πρώτη νίκη του 2017 πανηγύρισαν στο πρώτο τους ματς οι Βασίλισσες της Θράκης που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και νίκησαν με 1-0 την Ροδόπη ’87 μέσα στο Κόσμιο.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με την ομάδα της Ξάνθης να έχει την καλύτερη φάση του αγώνα με το σουτ της Λισγάρα,στην επιστροφή της ως αντίπαλος στην Κομοτηνή, να βρίσκει το δοκάρι της Βαδάση. Το “χρυσό” γκολ της νίκης για τις ξανθιώτικη ομάδα σημείωσε η Στέλλα Μαυρομάτη στο 47′, με την ομάδα της Ξάνθης να έχει ακόμη 2-3 πολύ καλές στιγμές μετά το γκολ για να “καθαρίσει” το ματς. Απο την άλλη η ομάδα της Ροδόπης δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να σπάσει την εξαιρετική άμυνα τις Βασίλισσας και να  παραβιάσει την εστία της Παρσόνογλου με το 0-1 να είναι το τελικό σκορ, και την ομάδα της Ροδόπης να γνωρίζει την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα μέσα στο 2017 .

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Θεόδωρο Θάνο και Ελευθέριο Παπαχρήστου της ΕΠΣ Έβρου.

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους, Χουτουριάδου, Γιαμπούρη, Ιωαννίδου(82′ Κακοψήτου), Γεωργοπούλου, Τσουκαλά, Πατεράκη, Ζαχαριά, Περιβολοπούλου

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Παρσόνογλου, Χατζηαντωνίου(91′ Παρδή), Ναλμπάντη, Κατσαρού, Ευθυμιάδου, Παπαδοπούλου, Λισγάρα, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη(84′ Πόρναλη)

Share it