Search

Την 1η του συνάντηση πραγματοποίησε το νέο ΔΣ της ΕΣΧΑΜΑΘ

Ιδιαίτερα γόνιμη ήταν η 1η συνάντηση του νεοεκλεγέντος ΔΣ της ΕΣΧΑΜΑΘ (Ενωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αν. Μακ & Θράκης) με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Δράμας κ Αναστάσιο Βασιλειάδη, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑΜΑΘ κ Ησαίας Χατζηκωνσταντίνου, αφού ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο για την στήριξη προς τα σωματεία του Δήμου, τον ενημέρωσε για την προσφορά του αθλήματος σε όλη την ΑΝ. Μακ & Θράκη και τα ωφέλει που έχει η κάθε τοπική κοινωνία από τον Αθλητικό Τουρισμό, γενικότερα από την Αλεξανδρούπολη έως τις Σέρρες.

Επίσης στη συζήτηση τοποθετήθηκαν ο Γ. Γραμματέας κ Παγωνίδης Κων/νος και ο Ταμίας κ Κωνσταντινίδης Νίκος, καθώς είναι και εκπρόσωποι των σωματείων του Δήμου, για την Ένωση και για την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να ενισχυθούν οι δράσεις, έχοντας ως γνώμονα ότι ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός είναι το τελευταίο λιμάνι του ανθρώπου.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το νεοεκλεγέν ΔΣ για την πρόσκληση και είπε ότι θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια της ένωσης και θα συνεχίσει να είναι κοντά στα σωματεία του Δήμου, γνωρίζοντας πολύ καλά το σοβαρό έργο που τελούν. Ο κ Βασιλειάδης έκλεισε τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό στον Δήμο Δράμας να φιλοξενείτε η έδρα μιας Αθλητικής Ένωσης και υπογράμμισε με έμφαση το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί σε αυτήν.

Για την Ιστορία η ΕΣΧΑΜΑΘ αποτελείται από 10 ενεργά σωματεία, τα οποία είναι τα κάτωθι:
1)ΔΡΑΜΑ1986, 2)ΑΚΡΙΤΕΣ 2005 ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ, 3)ΑΟΠ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, 4)ΟΛΑ.ΔΡΑΜΑΣ, 5)ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, 6)ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, 7)ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, 8)ΝΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ, 9) Α.Σ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, 10) ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ.

Η Ένωση ιδρύθηκε στις 10 Μαΐου του 2001 και το γραφείο της στεγάζεται στο Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο «Δ.Κραχτίδης».

Share it