Search

Βαθμολογική ανάσα για τη Δόξα Προσκυνητών που πέτυχε το πρώτο διπλό στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική!

Μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε σήμερα η Δόξα Προσκυνητών επικρατώντας 1-0 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας του Μακεδονικού Φούφα χάρη σε γκολ του Βάσκου λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο της Δόξας μακριά από την Κομοτηνή στη φετινή σεζόν που η ομάδα συμμετέχει στη Γ’ Εθνική και το πρώτο της μετά Γιάννη Κλειτσιώτη εποχής.

Σε ένα ματς με λίγες κλασσικές ευκαιρίες, οι Προσκυνητές που είχαν υπηρεσιακό προπονητή τον Σπυριάδη, εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν αποβλήθηκε ο Τσακαλίδης στο 78′ και έφτασαν στη νίκη με την οποία απομακρύνθηκαν 6 βαθμούς από την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Πριν την κόκκινη του Μακεδονικού, η ομάδα της Ροδόπης θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, αλλά ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος απέκρουσε τα σουτ των Βάσκου και Τρίχα.

Λίγο πριν συμπληρωθούν όμως τα 90 λεπτά της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 88′, ο πορτιέρο του Μακεδονικού δεν θα ξανά αποσοβήσει τον κίνδυνο και θα δει τη μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του. Η Δόξα θα βγει στην αντεπίθεση, ο Κατσαρός θα βρει τον Βάσκο και αυτός θα πλασάει ωραία διαμορφώνοντας το τελικό 0-1. Έτσι η ομάδα της Ροδόπης έφτασε τους 11 βαθμούς με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοππαλίες και 9 ήττες.

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Τακίδης, Τσόμπο (46′ Χατζηρούμπης), Τσακαλίδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Χάιτας, Πιρίτζαους, Τζουβάρας, Τσικόπουλος (68′ Δούφας), Τοπάλης.

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Δημητριάδης , Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Δραγανίδης, Κατσαρός (90′ Καμζέλας), Βάσκος, Ιωαννίδης (90+1 Καραγιαννίδης), Κασιώτης.

Share it