Search

Μόνος πρώτος ο Έβρος Σουφλίου μετά τη νίκη του επί του Ερμογένη Ξάνθης στο ανδρικό της ΕΣΠΕΘΡ(+photos)

Στο εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής των Ανδρών στο Σουφλί (το οποίο ήταν και το μοναδικό ματς του ανδρικού πρωταθλήματος της Ένωσης που διεξήχθη μέσα στο Σαβ/κύριακο 21-22 Ιανουαρίου), ο Έβρος πήρε προβάδισμα στη βαθμολογία, μετά την νίκη του με 3-1 σετ επί του Ερμογένη Ξάνθης.

Στο κατάμεστο κλειστό του Σουφλίου με τους φίλους των γηπεδούχων να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα, και την ομάδα του Ερμογένη να αγωνίζεται  με την απουσία δύο παικτών, η ομάδα του Σουφλίου κατάφερε σε δύο συναρπαστικά σετ να κερδίζει με 26-24 αμφότερα και να κάνει το 2-0. Στο τρίτο σετ οι Ξανθιώτες αντέδρασαν κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2, κερδίζοντας το σετ με 18-25 όμως λίγο η ώθηση που έδινε ο κόσμος του Σουφλίου λίγο ο ενθουσιασμός των παικτών του Έβρου έφερε το 25-19 και το τελικό 3-1.

Οι παίκτες του Νίκου Μούχλια αποθεώθηκαν στο φινάλε απο τους φιλάθλους του, μια και η ομάδα του Σουφλίου με δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια, και οι δύο ομάδες της Θράκης παίζουν με την Καβάλα, να απομένουν για το φινάλε του πρώτου γύρου έμειναν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ν. Μούχλιας): Κοτσάνης, Κουτσούλας, Γκουδούλας, Πατσιάς, Αλεξούδης Ι., Παπαδημητρίου Χ., Αλεξούδης Κ., Κεσούδης, Κάλφας (λ), Κάβουρας, Σαρδανίδης, Ντούμας, Αλεξούδης Α.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ  (Δ. Παρασκευόπουλος): Ματθαίος, Τσότρας, Μακρυνίτσας, Μασούρας, Αβερκιάδης, Αναστασόπουλος, Κοτρόνος, Μπατζιακίδης, Ευστρατίου (λ).

3-1 26-24, 26-24, 18-25, 25-19

Αναλυτικά το πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά το αποτέλεσμα αυτό:

1. Έβρος Σουφλίου (4) 12 (12-1)

2. Ερμογένης Ξάνθης (4) 9 (9-3)

3. ΑΟ Καβάλας (3) 8 (9-2)

4. Αμυγδαλεώνας (5) 7 (3-8)

5. Άρτεμις Σερρών (5) 3 (4-12)

6. Ελπίς Σερρών (5) 0 (0-15)

*Στην πρώτη παρένθεση οι αγώνες που έχει παίξει η κάθε ομάδα και στη δεύτερη τα σετ που έχει κερδίσει και που έχει χάσει.

 

Share it