Search

Με αποστολή ανάγκης πάει στο ντέρμπι κορυφής η Ξάνθη! Οι επίλεκτοι του Λουτσέσκου

Τους 18 παίκτες που επέλεξε ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που καλείται στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” να παρατάξει την ομάδα με παρά πολλές απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα για το ματς κόντρα στους “ερυθρόλευκους” εκτός είναι οι τιμωρημένοι Χρήστος Λισγάρας, Πάμπλο Ντε Λούκας, Κώστας Φλίσκας και Χαμζά Γιουνές αλλά και οι τραυματίες Πέτρος Ορφανίδης, Οκάν Χατζητερζόγλου και Μανώλης Παπαστεριάνος.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην αποστολή βρίσκονται οι νεαροί Άρης Κολλαράς, Λάζαρος Ορφανίδης, Στράτος Σβάρνας, Ραφαήλ Μελισσόπουλος και ο Κωνσταντίνος Κώστας που έκανε ντεμπούτο την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ενώ παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τελικά μπήκε κανονικά στην αποστολή ο Άντριαν Λουσέρο

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής στην οποία τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε θέματα τακτικής και τελειώματα φάσεων, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι του Σαββάτου (19:30) με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Αναλυτικά οι επιλογές του: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Κολλαράς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Σβάρνας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Κώστας, Μελισσόπουλος, Ράνος, Λάζιτς, Ορφανίδης Λ., Τριάδης, Σολτάνι.

Share it