Search

Διπλό με ανατροπή κόντρα στις Καστανιές για Ορέστη που έπαιζε για πάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο!

Παρ’ όλο που είχε το αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αλεξακούδη στο 42′, ο Ορέστης Ορεστιάδας έφυγε με το τρίποντο από τις Καστανιές επικρατώντας 2-1 με ολική ανατροπή του Άρδα. 

Η ομάδα των Καστανεών ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ. Εκμεταλλευόμενη την κόκκινη του αντιπάλου, αλλά και την αναταραχή με τις διαμαρτυρίες που υπήξαν μετά από αυτή, κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του α’ μέρους χάρη σε γκολ του Παγωνίδη με κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με τον Άρδα σαν να εφησυχάζεται με το προβάδισμα του, αλλά και το αριθμητικό του πλεονέκτημα και να μην μπορεί να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Στο 66′ η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή έφερε το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Παπαγιαννίδη ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων Ντινούδη για το 1-1. Το γκολ της νίκης για τον Ορέστη ήρθε 12 λεπτά αργότερα με τον Δαρβούδη να βγάζει ωραία σέντρα για τον Μεμούρη και αυτός με πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Παπάς – Βοηθοί: Γεωργακούδης, Παλαιοπάνης

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ(Μυλωνάς): Ντινούδης, Τσοντζόρας, Τζιαφερίδης, Πετράς, Μπαχτσεβανίδης, Καϊσίδης (85΄Χαρισιάδης), Τσομπανούδης (57΄ Νικολαΐδης), Νάκου, Μπακιρζτζης (47΄Κασπαρίδης), Καπετανίδης, Παγωνίδης

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Αραμπατζής): Γαλλής, Μεμούρης, Ντινούδης, Πετρόπουλος, Βουδούρης, Καστρινός, Παπαγιαννίδης, Οικονόμου, Αλεξακούδης, Παναγιωτόπουλος (50΄Δαρβούδης), Τρανόπουλος (86΄Πασχαλίδης)

Share it