Search

Νέα πρωτιά για τον Μήτκα του Εθνικού, χάλκινο μετάλλιο για την Βασιλειάδου!

Άλλη μια ξεχωριστή πρώτη θέση πανηγύρισε στο όπεν της ΑΕΚ στην Αθήνα ο Αλεξανδρουπολίτης αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Μήτκας Κίμωνας.

Συλλέκτης μεταλλίων έχει γίνει πλέον ο Κίμωνας καθώς μετράει στο ιστορικό του δεκάδες μετάλλια πανελλαδικής εμβέλειας, κάτι που τον καθιστά μέσα στους κορυφαίους παμπαίδες της Ελλάδας. Μετά την πρώτη θέση του Κίμωνα στη Κρήτη άλλο ένα χρυσό μετάλλιο ήρθε στη συλλογή του και μάλιστα πιο «βαρύ» αυτή τη φορά καθώς όλοι οι αθλητές της κατηγορίες των παμπαίδων ήταν παρόντες. Ο Κίμωνας απέδωσε σπουδαίο πινγκ-πονγκ ήταν πολύ σταθερός και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο χωρίς να χάσει σετ! Διατηρεί και ένα ρεκόρ μάλιστα για τα δεδομένα της Αλεξανδρούπολης καθώς σε όποιο τουρνουά έχει κατέβει, έχει ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Στη κατηγορία των κορασίδων τώρα, η Θεοδώρα Βασιλειάδου που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΓΑΟΠ δείχνει πως είναι ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες και το απέδειξε και σε αυτό το τουρνουά καθώς κατάφερε να πάρει την προνομιούχα τρίτη θέση σημειώνοντας μόνο μία ήττα. Στην αποστολή του Εθνικού συμμετείχαν επίσης οι δύο ελπιδοφόροι παίδες Γιάννης Παπαδόπουλος που πέτυχε αξιοσημείωτες νίκες καθώς και ο Γρηγόγηρης Καραγιάννης που στην πρώτη του χρονιά στους παίδες γέμισε σπουδαίες εμπειρίες.

Οι επιτυχίες όλο και μεγαλώνουν για το πινγκ-πονγκ της Αλεξανδρούπολης και μάλιστα σε πανελλήνιο επίπεδο. Τέτοιες επιτυχίες γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία τον κόσμο της πόλης και χαράζουν έναν λαμπρό μέλλον για το άθλημα.

Share it