Search

Που καιρός για ξεκούραση στην Ξάνθη, προπόνηση ενόψει Αγροτικού Αστέρα!

Σε φουλ ρυθμούς θα κυλήσει η τελευταία αγωνιστική εβδομάδα του 2016 για την ομάδα της Ξάνθης, καθώς ακολουθούν τα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αγροτικό την Τρίτη στον Εύοσμο και το Σάββατο στην Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα, με ώρα έναρξης και τα δύο τις 15:00.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νέα επιτυχία κόντρα στην Λάρισα, με το 1-0 που χάρισε τη νίκη στους Ξανθιώτες να τους διατηρεί για 9ο διαδοχικό παιχνίδι αήττητους φέρνοντας την στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πάντως το γεγονός πως το παιχνίδι της Τρίτης με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο κρίνει την πρόκριση άπαντες στην Ξάνθη στρέφουν την προσοχή τους σε αυτό το παιχνίδι, για αυτό και άλλωστε πραγματοποιήθηκε κανονικά προπόνηση την Κυριακή.

Η προπόνηση της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Την Δευτέρα και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι του κυπέλλου.

Share it