Search

Ξέσπασε στη Μάκρη η ΑΕΚ Έβρου και νίκησε 5-0!

Μετά την ήττα με 3-0 από τη Νίψα στην προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ Έβρου ήθελε πάση θυσία τη νίκη σήμερα και τα κατάφερε επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 εντός έδρας του ΑΟ Μάκρης.

Οι παίκτες του Νίκου Γελαδάρη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκαν χάρη σε γκολ του Γκικούδη στο 30′, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς στη θέση του Τερζή που αποχώρησε τραυματίας με διάταση στο δικέφαλο. Το 2-0 έγινε 7 λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Πασχάλη.

Στο β’ μέρος ο Πεκιαρίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 60′, ενώ στο 75′ ο Γκικούδης έγραψε το 4-0 με δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 83′ ο Πεκιαρίδης σκοράροντας ξανά.

Με αυτό το τρίποντο η ΑΕΚ Έβρου έφτασε τους 11 βαθμούς, έναν λιγότερο απ’ όσους έχει η Μάκρη.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ Έβρου (Νίκος Γελαδάρης): Μπόγλου Δ., Μπόγλου Β., Παπαχρήστου, Βασταρδέλης, Γκιουλίνι, Νάνος, Πασχαλίδης (65′ Μοβισιάν), Πολυχρονίδης, Πεκιαρίδης, Τερζής (27′ Γκικούδης), Πασχάλης (80′ Νεανίδης).

ΑΟ Μάκρης (Γιώργος Αυγερίδης): Αϊνδέλης, Χατζηπαύλου, Σκούμπας (60′ Καραλής), Τουπλικιώτης, Ζαχάκης, Ανδρεόπουλος, Μπίκος, Λαΐνας (82′ Βενετόπουλος), Πανοσάφος, Ζηνολίδης, Ματσουκατίδης (70′ Γκίκας).

Share it