Search

Σκόρπισε την ΑΕΝ Χιλής ο ΑΟ Μαΐστρου (3-6) (vid+pics)

Σ’  ένα ματς που τα είχε όλα, 9 γκολ, αποβολή και πέναλντι, ο ΑΟ Μαΐστρου πέρασε σαν σίφουνας απ’ την Χιλή, φιλοδορώντας με 6 γκολ την περσινή πρωταθλήτρια.

Στο ημίχρονο μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 0-5, κάνοντας πάρτι σο γήπεδο με τον Νότη να σημειώνει χατ-τρικ, με τη Χιλή να ξυπνάει μετά την αποβολή του Λαγού και να βάζει φωτιά στο παιχνίδι με 3 γκολ απ’ το 65 μέχρι το 75.  Ο Καραλίδης όμως στο 86 μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

3′ Σουτ του Νότη μέσα απ’  την περιοχή ο Μπαλτζής απομακρύνει με δυσκολία σε κόρνερ.

4′ Ο Σαρηγιαννίδης εκτελεί το κόρνερ πάνω στον Μπαλτζή, αλλά ο τερματοφύλακας της Χιλής κάνει τραγικό λάθος, με τη μπάλα να φεύγει μέσα απ’ τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

6′ Φάουλ του Ελλενίδη αρκετά μέτρα έξω απ’ την περιοχή, ψηλά άουτ.

9′ Ο Νότης ολοκληρώνει ιδανικά μέσα απ’ την περιοχή της Χιλής, μακρινή μεταβίβαση του Λαγού πίσω απ’ το κέντρο, και κάνει το 0-2.

14′ Γυριστό του Νότη μέσα απ’ την περιοχή, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

16′ Ο Νότης κάνει κούρσα από δεξιά, ο Καραλίδης όμως δεν μπορεί να σουτάρεισ ε πρώτο χρόνο, ενώ το δεύτερο σουτ του κόντραρε σε σώματα.

23′ Ο Δημούτσης με γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαγού, στέλνει την μπάλα για 3η φορά στα δίχτυα του Μπαλτζή.

24′ Πριν καλά καλά καταλάβουν πως βρέθηκαν με τρίτο γκολ στην πλάτη, οι ποδοσφαιριστές της ΧΙλής δέχονται ακόμα ένα, με τον Νότη με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων να ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

27′ Ο Καραγιάννης εκτελεί φάουλ, ο Φραγκούλης πιάνει την κεφαλιά, όμως την στέλει λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια του Δογάνη.

29′ Ο Παπαδόπουλος κάνει το σουτ μέσα απ’ την περιοχή, με τον Μπαλτζή να διώχνει δύσκολα και να σώζει την ομάδα του απ’ το πέμπτο γκολ.

36′  Το γκολ ήρθε εν τέλει λίγο αργότερα, όταν με την άμυνα της Χιλής να είναι ψηλά, ο Λ΄ζος έκανε το διώξιμο-πάσα στο Νότη, και αυτός αφού με ωραίο κοντρόλ-ντρίπλα πέρασε τον Μπαλτζή έκανε το 0-5 πραγματοποιώντας χατ-τρικ.

38′ Φάουλ του Ελλενίδη, δεν μπορεί να βρει την μπάλα ο Ράπτης.

41′ Ο Ελλενίδης από πλάγια θέση και ενώ έχει περάσει τον Δογάνη, δεν μπορεί να βρει στόχο

49′ Πάλι από φάουλ του Ελλενίδη δημιουργείτε κίνδυνος για την εστία της Μαΐστρου, όμως ο Παπαχρήστου αφύλακτος απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, πιάνει “αέρα”.

59′ Με δέκα παίκτες μένουν οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Λαγός δέχτεια την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σημίδη για μαρκάρισμα στον Τσορμπατζίδη.

65′ Ο Ελλενίδης κερδίζει πέναλντι απ’ τον Δογάνη

66′ Ο Τσορμπατζίδης εκτελεί το πέναλντι στην αριστερή γωνία του Δογάνη, με τον ΣΗμίδη να υποδεικνύει επανάληψη. Την εκτέλεση αναλαμβάνει πάλι ο Τσορμπατζίδης, στέλνοντας την μπάλα πάλι αριστερά και γράφει μ αυτον τον τρόπο το 1-5.

68′ Η Χιλή μειώνει σε 2-5, όταν στην προσπάθεια για σουτ του Τσορμπατζίδη, η μπάλα έφτασε στον Ελλενίδη και αυτός απ’ την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δογάνη.

75′ Με τους ίδιους πρωταγωνιστές η Χιλή καταφέρνει να βάλει φωτιά στο ματς μειώνοντας σε 3-5. Ο Τσορμπατζίδης έκανε το σουτ, ο Δογάνης απέκρουσε αλλά με την άμυνα της Μαΐστρου να μην καταφένρει να διώξει, ο Ελλενίδης πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 3-5.

79′ Σουτ του Φραγκούλη, ψηλά πάνω απ’ τα δοκάρια.

86′ Κάθετη του Αντωνιάδη στον Παυλίδη, αυτός φεύγει στην αντεπίθεση  και πασάρει στον Καραλίδη ο οποίος ακολούθησε και ανενόχλητος σε κενή εστία, τελείωσε το ματς.

ΑΕΝ Χιλής (Τσώνης): Μπαλτζής Δ., Διαρούδης, Αποστολίδης, Χαρχαλίδης, Πασχαλίδης, Καραγιάννης(Κουφάκης), Τουρτούρας(46′ Τσορμπατζίδης), Φραγκούλης, Ράπτης (Μπαλτζής Θ.), Ελλενίδης, Παπαχρήστου.

ΑΟ Μαΐστρου (Τσουκμάνης): Δογάνης, φωτεινός, Αντωνιάδης, Δημούτσης, Μελαδένιος, Παπαδόπουλος, Λαγός, Λάζος (58′ Παυλίδης), Νότης, Σαρηγιαννίδης(88′ Ζαχαρίας), Καραλίδης

(Σημίδης, Στρατούδης Β., Τερζόπουλος)

 

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, όπως μεταδόθηκαν απ’ την εκπομπή της Δέλτα Τηλεόρασης, “Πάμε Γήπεδο”

 

Share it