Search

Με την δύναμη της έδρας της κέρδισε τον Πολύγυρο η Ασπίδας Ξάνθης

Επιστροφή στις νίκες για την Ασπίδα Ξάνθης που κέρδισε με 58-47 τον Πολύγυρο στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστόδουλου” του Ευμοίρου.

Η ομάδα της Ξάνθης εκμεταλευόμενη την δύναμη της έδρας της μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα που διατήρησε μέχρι και το φινάλε της πρώτης περιόδου, ενώ όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε συνεχώς την διαφορά φτάνοντας με το τέλος του πρώτους μέρους στο +8.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και ανέβασε ακόμη περισσότερο την διαφορά φτάνοντας την διαφορά σε διψήφιο αριθμό την οποία και διατήρησε μέχρι το φινάλε. Κορυφαίοι για την ομάδα της Ξάνθης ήταν οι Κουτσογιάννης, Τσιαβές και Στεφανίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Νησιώτης και Πιπιλιάρης.

Δεκάλεπτα: 19-17, 33-25, 48-32, 58-47

Διαιτητές: Θεοδώρου, Σιταρίδης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης): Σμυρλόγλου, Παπαδάκης 4, Γρούδος 4, Τσιώγκας 3 (1), Στεφανίδης 10 (2), Καραμπίνης, Τσιαβές 12, Κουτσογιάννης, 17, Ασημάκης 2, Παπαθανασίου, Μασμανίδης, Πετς 6 (1)

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Παπαδόπουλος): Πιπιλιάρης 16, Πετρίδης 2, Παπασραφιανός, Αράπης 7 (1), Βούλγαρης 1, Νησιώτης 14, Νουκάρης 5 (1), Ακριτιδης, Μίκιτς 2.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it