Search

Στην αποστολή της Εθνικής για προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Κεπεσίδου

Στις εκλεκτές των ομοσπονδιακών προπονητών Μενέλαου Δανήλου και Αλέξανδρου Ταρινίδη για τα φιλικά προετοιμασίας με το Ισραήλ συμπεριλήφθηκε η τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας από την Αλεξανδρούπολη, Μάγδα Κεπεσίδου. 

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής χάντμπολ γυναικών θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 16/11 στις 16:00 στο ξενοδοχείο «Άτερον» στο Αμύνταιο, ώστε να πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας έως την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. Με το Ισραήλ θα παίξει την Παρασκευή (18/11, 18:00) και το Σάββατο (19/11, 12:00) στο κλειστό του Αμυνταίου, ενώ την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου η Εθνική ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό την πόλη Σάλα της Σλοβακίας, όπου το διάστημα 25-27 Νοεμβρίου θα πάρει μέρος στον 1ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017 με αντιπάλους κατά σειρά τις Λιθουανία, Σλοβακία και Ουκρανία.

Η 18μελής αποστολή της Εθνικής για την προετοιμασία:

Κεπεσίδου, Χρυσή, Στουγιαννίδου, Τσάκαλου, Ζυγούρα, Παπανικολάου, Μανιά (ΟΦΝ Ιωνίας), Ράτσικα, Βαφειάδου, Μούρνου, Νούλα, Μάστακα, Τσαουσίδου (ΠΑΟΚ), Χατζηπαρασίδου, Καρέλα (Παναιτωλικός), Γκάτσιου (ΑΕΠ Πανόραμα), Ταϊρίδου (Αμύντας Αμυνταίου), Βασιλειάδου (ΓΑΣ Καματερού).

 

Share it