Search

Κέρδισε και την Θύελλα ο Λεύκιππος στην Ξάνθη πριν το ντέρμπι κορυφής στην Κομοτηνή(+photos)

Τι και αν αγωνίστηκε με την σημαντική απουσία του φαντάρου Μίλαν Ψάλτου η ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης “δυσκολεύτηκε” μόνο για μία περίοδο κόντρα στην Θύελλα Φερών με την ομάδα της Ξάνθης να φτάνει σε ακόμη μια νίκη που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας του Ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Οι παίκτες των Πάνου Παπαδόπουλου και Νίκου Μουρβάκη ήταν σταθερά καλοί και με εκπληκτική εμφάνιση του Μιχάλη Κουμπάνη έφτασαν στην πέμπτη τους νίκη σε έξι ματς και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας και ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με το Δημοκρίτειο στην Κομοτηνή.

Η ομάδα της Ξάνθης που πάτησε το γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο και χαλάρωσε μόνο στο φινάλε του αγώνα πέρα απο τον εξαιρετικό Κουμπάμνη είχε σε καλή μέρα τους Ανθή, Σταμπουλή ενώ σημαντικά τρίποντα πέτυχαν οι Κουτσογιάννης και Τσίλογλου. Απο την άλλη η ομάδα του κόουτς Μόκαλη δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση με τους Μπερμπερή και Δαβουδάνη να προσπαθούν να διατηρήσουν την ομάδα των Φερών κοντά στο σκορ.

Δεκάλεπτα: 17-11, 36-19, 47-30, 66-47

Διαιτητές: Μπάμπης – Παρασίδης

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ(Π. Παπαδόπουλος – Ν. Μουρβάκης): Κουμπάνης 18, Άνθης 12 (4), Τσίλογλου 6 (1), Κουτσογιάννης 8 (2), Σταμπουλής 10, Οικονόμου 2, Λαγογιάννης 2, Κούτρας 8, Ζάρρας, Μαυροματίδης, Κάλφας, Πλωμαρίτης,

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ(Μόκαλης): Μπίκης  4, Ξένος  2, Δαβουδάνης  11(2), Μπαμπλής, Μόκαλης  1, Μήρτσος, Μαραγκός, Σονωβίδης 8, Μπερμπερής  21, Παπαδόπουλος, Τσιτσικλής

Share it