Search

Απο το σημείο του πέναλτι ήρθε πρώτη ήττα των Παίδων της Ξάνθης(+ 30photos)

Ένα γκολ στο 17′ λεπτό του αγώνα απο το σημείο του πέναλτι ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση των Πηγαδίων μεταξύ των Παίδων της Ξάνθης και του ΠΑΣ Γιάννινα υπέρ των φιλοξενούμενων, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ15 της Super League. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Κ15 της Ξάνθης στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη παρά τις αρκετές φάσεις που έκανε, με κορυφαία αυτή στο φινάλε όταν ο Μανίσογλου έκανε εντυπωσιακή κούρσα απο τα αριστερά μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα όμως το όμορφο πλασέ του Νεκτάριου Κοτόπουλου πέρασε ξυστά απο το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων. Το “χρυσό” τέρμα για την ομάδα του ΠΑΣ σημείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Πλατιάς στο 17′. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Γιαπιτζόγλου με βοηθούς τους Ευγένη Γεροντίδη και Αναστάσιο Καρασαββαίδη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ, Σαρή Μ.(64′ Μολώνης), Βουτσάς, Μανίσογλου, Νιαζηφ Ογλού, Κωσταρέλης, Ισπυρλίδης(76′ Μπίλιας), Νομικός(60′ Δημητριάδης), Κοτόπουλος, Καφάλης(51′ Καράμπελας), Τσιτσεκίδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βακαλόπουλος, Γεωργούλας, Βαδήμας(41′ Τζιάλλας), Τσανακέλης, Τσιούτσιος, Νατσιάς, Γούκος(78′ Κυριακόπουλος), Κλεισούρας(70′ Παππάς), Λέκκας, Πλατιάς(80′ Τσιάκαλος), Πεπόνης.

Share it