Search

Το fair play της χρονιάς απο διεθνή παίκτη Θρακιώτικης ομάδας πινγκ πονγκ!

Σε μια ιδιαίτερα αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Βούλγαρος διεθνής παίκτης της Φιλίας Ορεστιάδας στο πίνγκ πονγκ Τεοντρό Αλεξαντρόφ, με το ίδιο το σαιτ μάλιστα της Ομοσπονδίας να κάνει ειδική μνεία για το fair play του που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει σετ.

Η σχετική αναφορά της Ομοσπονδίας αναφέρει σχετικά με το ματς της Φιλίας Ορεστιάδας με τον ΑΟ Ταταύλα:

“Στις πιο κάτω θέσεις η Φιλία ξεπέρασε το εμπόδιο του Α.Ο. Ταταύλα με 4-1, αλλά την ευνόησε το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης. Έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και απλά δηλώθηκε στην τριάδα. Ο Βούλγαρος Τεοντόρ Αλεξαντρόφ νίκησε τον πρώτο παίκτη των αντιπάλων, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου με 3-1 σετ και τον Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο με το ίδιο σκορ. Μία νίκη ήρθε άνευ αγώνα στον Αγγελάκη, άλλη μία στον Αλεξανδρόπουλο, ενώ ο Παπαδημητρίου είχε ισοφαρίσει προσωρινά νικώντας με 3-0 σετ τον Ανέστη Καριοφυλλίδη.

Στην αναμέτρηση του Αλεξαντρόφ με τον Αλεξανδρόπουλο καταγράφηκε και μία ωραία σκηνή φερ πλέι. Με το σκορ στο 13-12 ο Αλεξανδρόπουλος είχε σετ μπολ στο 3ο σετ. Στο επόμενο ράλι τη στιγμή που ο Αλεξαντρόφ επιχείρησε χτύπημα και η μπάλα κατευθυνόταν άουτ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μπαλάκι από διπλανό τραπέζι. Ο διαιτητής είπε αμέσως «στοπ» και διέταξε επανάληψη, όμως ο Βούλγαρος διεθνής θεώρησε  ότι ουσιαστικά ο πόντος είχε τελειώσει, είπε να μετρήσει για τον αντίπαλό του και έτσι έχασε το σετ.”

Share it