Search

Σιώπης:«Πικραμένος που δεν κλήθηκα ακόμη στην Εθνική Ανδρών, αυτός είναι πλέον ο μεγάλος μου στόχος!»

Στο gazzetta.gr και στον Νίκο Μαρούδα, μίλησε ο Μανώλης ΣΙώπης, ο πλέον ταλαντούχος Εβρίτης ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή και μία απ’ τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα πραγματικό μηχανάκι στον χώρο του κέντρου, που ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην Εθνική Ελπίδων και θέτει … πλώρη προς αυτήν των Ανδρών. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο Σιώπης μίλησε για το «αντίο» απ’ την Εθνική Ελπίδων που συνοδεύτηκε με τον ίδιο να φορά το περιβραχιόνιο, όχι όμως και με την πρόκριση. Ακόμη εξέφρασε την πικρία που νιώθει που δεν κλήθηκε ακόμα στην Ανδρών, τονίζοντας παράλληλα πως αυτός είναι ο μεγάλος του στόχος. Τέλος, αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
«Εννοείται πως μένει μια πικρία. Στόχος ήταν να πάρουμε τουλάχιστον την δεύτερη θέση και να βρεθούμε στα μπαράζ. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε την νίκη με την Ουγγαρία. Θέλαμε να κλείσουμε με τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Πλέον κοιτάει το κάθε παιδί το μέλλον του, για μένα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος στην Ελπίδων. Ελπίζω να έρθει μια κλήση στην Ανδρών που είναι ο μεγάλος μου στόχος».
«Δεν είχα πάει ούτε με τις Παίδων και Νέων σε τελική φάση. Το ήθελα και εγώ και όλα τα παιδιά, πόσω μάλλον εγώ που τελείωνε αυτός ο κύκλος στην Εθνική Ελπίδων, όμως δεν τα κατάφερα. Υπάρχει σίγουρα πικρία και στεναχώρια, ειδικά αν δεν έρθει σύντομα η κλήση από την Ανδρών. Αν όμως γίνει αυτό τότε θα αλλάξουν όλα. Είναι πλέον ο μεγάλος μου στόχος».
«Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Καθημερινά δουλεύουμε πολύ σκληρά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το ματς. Θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό και για τον κόσμο μας».
«Για την ώρα έχω κλειστά τα αυτιά μου σε όλα αυτά. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στον Πανιώνιο. Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι, είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για άλλες ομάδες. Στόχος μου είναι να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και να βοηθάω τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα, ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει»

Share it