Search

Χωρίς τον Βάσκο και με αμφίβολο τον Εμρέ καταστρώνει τα πλάνα του ο Κλειτσιώτης

Το γνωστό πρόβλημα στους προσαγωγούς που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Βάσκος, δεν λέει να υποχωρήσει, για αυτό οι άνθρωποι της Δόξας Προσκυνητών μαζί με τον φυσιοθεραπευτή Χρήστο Κούτρα, έχουν αποφασίσει μια συντηρητική αγωγή ώστε να είναι πανέτοιμος στο παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας στα τέλη του μήνα. Ο Γιάννης Κλειτσιώτης μαζί με τον παίχτη και τον Κούτρα είχαν αποφασίσει να μπει ο Βάσκος στο ματς με τον Εορδαϊκό για το πρωτάθλημα – και σωστά όπως αποδείχθηκε – και να ακολουθήσει έπειτα τη συντηρητική αγωγή, αφού ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την Καλαμαριά εκτός έδρας, έπειτα ματς κυπέλλου ενώ αμέσως μετά οι νεοφώτιστοι έχουν ρεπό.

Δεδομένα λοιπόν, στο παιχνίδι με τους «Πόντιους» ο Βάσκος θα είναι απών όπως και ο Σωμαράκης με τον Μαδούρα, ενώ αμφίβολος είναι ο Εμρέ που είχε αντικαταστήσει τον Καστοριανό επιθετικό. Αύριο θα ξεκαθαρίσει εάν ο μεσοεπιθετικός των Προσκυνητών και πρώην του Έβρου Σουφλίου, θα είναι στους εκλεκτούς του Γιάννη Κλειτσιώτη ή όχι.

Απ’ την άλλη έχει ξεκινήσει προπονήσεις ο Βασιλακάκης, ενώ έτοιμος είναι και ο Σερίφης, ο οποίος ίσως διεκδικήσει τη θέση του σέντερ φορ μαζί με τον πανουργιά, αν και εφόσον βέβαια, ο προπονητής της Δόξας Προσκυνητών προτιμήσει ένα σύστημα με «κανονικό» φορ.

Με τους Ιωαννίδη, Γιαννακιτσίδη δύσκολα να βγαίνουν απ’ την ενδεκάδα για το ματς με την Καλαμαριά, λόγω της πολύ καλής τους παρουσίας με τον Εορδαϊκό, οι άλλες εναλλακτικές του Κλεειτσιώτη είναι είτε να χρησιμοποιήσει ψευτοεννιάρη, είτε να προβεί σε αλλαγή συστήματος, με έναν εκ των Κλη, Ιωαννίδη, Γιαννακιτσίδη να είναι η αιχμή του δόρατος, αλλά με τους τρεις τους να αλλάζουν θέσεις, και να γεμίζει η μεσαία γραμμή, για να μην επαναληφθεί ένα σκορ ανάλογο με τα δύο προηγούμενα εκτός έδρας.

Η αποστολής των προσκυνητών είναι σίγουρα δύσκολη, όμως αν εμφανιστούν όπως στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο ..

Share it