Search

Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Τον εξέλεξαν, τον παραίτησαν, τον εξέλεξαν ξανά και τώρα ζητούν εκ νέου την παραίτηση του!!!

Δεν υπάρχει σωτηρία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο με αυτούς τους ανθρώπους που διοικείται καθώς αυτά που γίνονται με την Super League δεν γίνονται ούτε στα πιο υποανάπτυκτα κράτη του κόσμου, που παίζουν ποδόσφαιρο. Βλέπετε ο τίτλος τα λέει όλα, με όσα συμβαίνουν με την περίπτωση του Προέδρου της Λιγκας και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ξάνθη Γιώργου Στράτου.

Βλέπεται όταν ο γνωστός και εξαιρετικός νομικός κλήθηκε μετά απο προτροπή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστου Πανόπουλου να μπει μπροστά και να αναλάβει πρόεδρος της Super League εξελέγη με μεγάλη στήριξη απο τις ΠΑΕ, με τον Ολυμπιακό λίγο καιρό αργότερα να τον οδηγεί σε παραίτηση!

Το οξύμωρο όμως δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός πως λίγες εβδομάδες αργότερα και αφού φαινόταν να μην βρίσκεται λύση ο Γιώργος Στράτος κλήθηκε εκ νέου να αναλάβει την προεδρία έχοντας μεγάλο αριθμό ψήφων απο τις ΠΑΕ που στήριξαν την υποψηφιότητα. Και φτάνουμε στο σήμερα οπού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο μεγαλομέτοχος της Γιάννης Αλαφούζος ζητούν την παραίτηση του!

Αφορμή αποτέλεσε για τη στάση του προέδρου της Λίγκας, Γιώργου Στράτου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.  Οι “πράσινοι” μέσω σαιτ φύλα προσκείμενα σε αυτούς, τονίζουν πως  είναι έξαλλοι για το γεγονός ότι ο Στράτος συναίνεσε στην απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει ως επιδιαιτητή τον… εαυτό της (την ΚΕΔ δηλαδή).  Η θέση του Παναθηναϊκού πλέον είναι ότι αφενός ο Γιώργος Στράτος δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της και αφετέρου ότι οφείλει να παραδώσει άμεσα την παραίτηση του, αφού λειτούργησε εναντίον των συμφερόντων της Λίγκας και του προϊόντος στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Μετά απορούν γιατί αδειάζουν τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ο κόσμος δείχνει αδιαφορία, έλα ντε…

Share it