Search

Αντωνιάδης και Δομάζος στις 22 Οκτωβρίου στην Ορεστιάδα!

Μετά από πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας (Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο.), οι θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι παλαίμαχοι Αντώνης Αντωνιάδης και Μίμης Δομάζος θα βρεθούν το Σάββατο 22/10 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Νέας Ορεστιάδας.

Ο «ψηλός» και ο «στρατηγός» θα είναι ομιλητές στην εκδήλωση με τίτλο «Μίμης Δομάζος – Αντώνης Αντωνιάδης: το εμβληματικό δίδυμο του ελληνικού ποδοσφαίρου». Μαζί τους θα είναι επίσης ο παλαίμαχος Εβρίτης ποδοσφαιριστής Νίκος Αλαβάντας και ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων Νίκος Βαφειάδης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και ο πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. Αλέξανδρος Μπαρμπούδης, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Σταύρος Παπαθανάκης.

Να θυμίσουμε ότι ο Ξανθιώτης Αντωνιάδης πριν πάει στον Παναθηναϊκό με τον οποίο έκανε τη μεγάλη καριέρα που όλοι γνωρίζουμε φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (σημερινό Τσάμπιονς Λιγκ) το 1971 στο Γουέμπλεϊ (στην ίδια ομάδα ήταν και ο Δομάζος), είχε φορέσει τη φανέλα του Άρδα Καστανεών και της Ασπίδας Ξάνθης.

14608116_10209264426481361_325078688_n

Share it