Search

Στο…ψυγείο ο Αϊχάν Χούσκογλου για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ! Τέλος ο Βασάρας απ’ τη θέση του επιδιαιτητή

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα μαντάτα για τον Θρακιώτη επόπτη Αϊχάν Χούσκογλου, καθώς μπαίνει στο “ψυγείο”, λόγω της  υπόδειξης του σε θέση οφσάιντ τον Περέιρα στο 44′, που προκάλεσε την σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Χουσκόγλου πήρε βαθμό κάτω από τη βάση από τον παρατηρητή Μιχάλη Καλαθενό και θα μπει στο “ψυγείο” -κάποιες πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να μην ορίζεται ξανά σε αγώνα της Super League τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον Ρ/Σ Metropolis 95,5, “ο Χουσκόγλου τονίζει πως πράγματι υπήρξε οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση, ισχυριζόμενος πως παίκτης του ΠΑΟΚ που δεν καλύπτεται έκανε… σκριν σε αμυντικό της Βέροιας (σ.σ στο βίντεο του αγώνα φαίνεται ο Μυστακίδης να περνά δίπλα από τον Μαλόν που πηγαίνει προς την εστία της ομάδας του)εμποδίζοντάς τον να κινηθεί προς τον Περέιρα”.

Απο εκεί και πέρα παρελθόν απ’ τη θέση του επιδιαιτητή αποτελεί ο Κύρος Βασάρας. Το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA δεν έχει στείλει κάποια επιστολή στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, αλλά έχει ενημερώσει ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει στη θέση του επιδιαιτητή, έχοντας ολοκληρώσει τα καθήκοντά του απ’ την 1η Οκτωβρίου. Η ΕΠΟ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση αντικαταστάτη.

Share it