Search

«Ασημένιος» η Μήτκας του Εθνικού σε Open στην Αθήνα

Όπως σταμάτησε πέρσι, έτσι ξεκίνησε και φέτος το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξναρούπολης. Την προηγούμενη αγωνιστική, το γυναικείο τμήμα του Εθνικού πανηγύρισε την άνοδό του στην Α2 κατηγορία του αθλήματος με τους Παμπαίδες να ανδεικνύονται δεύτεροι σ’ όλη την Ελλάδα, ενώ πολλά μετάλλια κατακτήθηκαν στα αρκετά Open που συμμετείχε ο σύλλογος.

Σ’ ένα απ τα 13 Open που υπάγονται στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας, αυτό που διοργάνωσαν ο Oλυμπιακός σε συνεργασία με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α, στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος 189 αθλητές, από 10 διαφορετικές πόλεις, μεταξύ των οποίων και ο Κίμωνας Μήτκας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μάλιστα ήταν ένας εκ των των αθλητών που έφεραν πέρσι τον Εθνικό δεύτερο σ’ όλη την Ελλάδα στους Παμπαίδες.

Στο Open του Ολυμπιακού (δευτερο κατά σειρά Open φέτος) ο Κίμωνας Μήτκας την πρώτη μέρα των αγώνων παίζοντας εξαιρετικό πινγκ-πονγκ, κατάφερε να κερδίσει όλους τους αντιπάλους τος με 3-0 σετ, παίρνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο για την οκτάδα. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε ο Κίμωνας και την δεύτερη μέρα, φτάνοντας μέχρι τον τελικό των Παμπαίδων, εκεί όπου έχασε απ’ τον Αλέξανδρο Μαδέση με 3-1 σετ (11-5, 11-5, 10-12, 11-5).

Ο Μήτκας έδειξε σε ακόμη ένα τουρνουά, πως έχει μέλλον στον χώρο του αθλήματος – όπως και άλλα παιδιά του Εθνικού –  αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά. Η διάκριση αυτή, ήταν άλλο ένα δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Share it