Search

Νικηφόρα πρεμιέρα στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέναντι στην Α.Ε.Κομοτηνής (+pics)

Σ’ ένα ματς που ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση λόγω του προγραμματισμένου φιλικού του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε σχεδόν μία ώρα αργότερα (19:00) της καθορισμένης (18:00), ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μπήκε με το δεξί στην πορεία του στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Α.Ε. Κομοτηνής στο «Μ. Παρασκευόπουλος» με 61-53.

Ο Εθνικός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίχτες του κόουτς Ταλιαντζή να έχουν το προβάδισμα στα δύο πρώτα δεκάλεπτα με 15-13 και 31-23. Οι γηπεδούχοι είχαν ανελλιπώς το πάνω χέρι στα πρώτα 20 λεπτά, γεγονός που άλλαξε άρδην στα επόμενα 10, όταν οι παίκτες του κ. Πανταζή ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους και η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου τους βρήκε να προηγούνται με 42-45. Στην τέταρτη και καθοριστική περίοδο, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την άμυνα τους και δέχτηκαν μόλις 8 πόντους, όταν στη τρίτη περίοδο είχαν δεχτεί 22. Έτσι, η άμυνα έδωσε την νίκη στην ομάδα του κ. Ταλιατζή που ξεκίνησε με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης:(Ταλιαντζής)Μελένιος, Στράτος, Τουτουκσής 19(2), Καλιτσάρης 7, Ματουσίδης,Αλαμάνος, Αστροπεκάκης 13, Σιταρίδης 4, Ηρακλέους 9(1), Τεπελής, Κεσανλής 9, Πεπούδης

Α.Ε.Κομοτηνής: (Πανταζής)Τσατλίδης 6(1), Καραμανλής 14, Γκιρίτσης, Κάλτσος, Λεπίδας, Φωτακάκης, Αγγελάκης, Σεκιριέ 15(2), Λαγαμτζής 18, Ξανθόπουλος.

Δείτε φωτορεπορτάζ του παιχνιδιού μέσα απ’ τον φωτογραφικό φακό της Παναγιώτας Τσικάκη…

Share it