Search

Διπλό χτύπημα απο Κ.Ο.Ξ. για τον Άρη που απέκτησε τους Τσάκαλο και Ραμαδάνογλου!

Την απόκτηση δύο Ξανθιωτών πολιστών ανακοίνωσε ο Άρης Θεσσαλονίκης, που μετά την άνοδο του στην Β’Εθνική κατηγορία κοίταξε να ενισχυθεί ακόμη πιο δυναμικά ενόψει της νέας σαιζόν.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Σαμπάν Ραμαδάνογλου(αριστερά στην φωτο) και του επίσης 24χρονου περιφερειακού Γιάννη Τσάκαλου(δεξιά στην φωτο), αμφότεροι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης:

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ
Υστερα απο συντονισμενες προσπαθειες της διοικησης και του προπονητικου τιμ ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσουμε τους παρακατω αθλητες που θα επανδρωσουν μαζι με τον υπαρχοντα περσινο κορμο της ομαδος την ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ για την περιοδο 2016-17.
1) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΟΥΛΟΣ, ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ 35 ΕΤΩΝ
Παγκοσμιος Πρωταθλητης με την Εθνικη ομαδα των Νεων-Ανδρων το 2001 στην Κωσταντινουπολη, MVP της Α1 το 2008 με το σκουφακι του ΝΟ ΧΙΟΥ. Πρωτος σκορερ στην Α1 το 2010 με 33 συμμετοχες στην εθνικη ομαδα Ανδρων και με πανω απο 400 συμμετοχες στην Α1 !!!! Ηρθε απο τον ΝΟ ΧΙΟΥ.
2) ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 26 ΕΤΩΝ
Αγωνιστηκε στον ΠΑΟΚ Α1, Ηρακλη Α2 και ΝΟ Κεκυρας στην Α1 και Α2 οπου και παντοτε αγωνιζοτανε σαν βασικος παικτης.
3) ΚΑΡΚΑΛΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 38 ΕΤΩΝ.
Αγωνιστηκε στον Ηρακλη Α1 και Α2, στον ΑΣ ΑΡΗΣ για 4 χρονια, στον ΠΑΟΚ Α1,στην Νικη Βολου 3 χρονια οπου ανεβηκε 3 κατηγοριες, στον ΟΥΚ Βολου Α2, και τελος στον ΝΕ Πατρων οπου ηταν βασικο στελεχος στην ανοδο της ομαδος στην Α1 !!
4) ΣΟΛΟΓΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 20 ΕΤΩΝ
Αγωνιζοτανε μεχρι περσι στον ΝΟ Χανιων οπου επαιξε στην Α1 το διαστημα 2012-2014 και μελος της περσινης ομαδος οπου στις λεπτομερειες εχασε την ανοδο στην Α1. Χαλκινο μεταλλιο το 2014 στο πανελληνιο πρωταθλημα εφηβων με τον ΝΟ Χανιων.
5) ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 24 ΕΤΩΝ
Αγωνιστηκε στον ΝΟ Χιου το 2006 χαλκινο μεταλλιο στο πανελληνιο πρωταθλημα εφηβων μελος της εθνικης ομαδας εφηβων το 2007-2009. Επαιξε στην Α2 με τον Ηρακλη και τον Πανσερραικο. Το 2016 αγωνιστηκε με τον ΚΟ Ξανθης.
6) ΡΑΜΑΝΔΑΝΟΓΛΟΥ ΣΙΑΜΠΑΝ. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 24 ΕΤΩΝ
Μελος της εθνικης ομαδας εφηβων το 2007 αγωνιζοτανε μεχρι περυσι στον ΚΟ Ξανθης.
7)ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 20 ΕΤΩΝ
Μεγαλωσε και επαιξε στον ΝΟ Χιου και το 2012-2014 συμμετειχε με την ανδρικη ομαδα στην Α1.Το 2015-2016 αγωνιστηκε στον Ηρακλη.
8) ΤΡΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ 16 ΕΤΩΝ
Αγωνιζοτανε με μεγαλη επιτυχια στα ηλικιακα πρωταθληματα με την ομαδα του Απολλο ειναι φουνταριστος κλασης για την ηλικια του.
9) ΜΕΜΜΟΣ ΗΛΙΑΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 16 ΕΤΩΝ
Ξεκινησε σαν κολυμβητης στον ΑΡΗ και επειτα ως πολιστας.Ειναι γιος του μεγαλου παικτη και αρχηγου της ομαδος του ΑΡΗ μας στην δεκαετια του ΄80 ΚΩΣΤΑ ΜΕΜΜΟΥ οπου με συμπαικτες τους ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗ,ΤΣΟΛΑΚΟΥΔΗ,ΤΣΙΚΑΡΗ,ΣΙΜΩΝΟΠΟΥΛΟ και ειχαν φτασει στην 3η θεση του πρωταθληματος της Α1, στον τελικο του κυπελλου Ελλαδος το 1985 και στην συμμετοχη στο ευρωπαικο κυπελλο της χρονιας. Το 2014 ο Ηλιας παιρνει μεταγραφη στο Απολλο λογω της διαλυσης τοτε του τμηματος μας και συμμετεχει με μεγαλη επιτυχια στα πρωταθληματα εφηβων,νεων και περσυ αγωνιστηκε σε ολο το πρωταθλημα της Α2!!
Οι μεταγραφες μας δεν τελειωσαν επεται και συνεχεια στην Ανδρικη ομαδα αλλα και στην Γυναικεια και στις ηλικιακες ομαδες.(Ειναι πολλα τα παιδια μας που εφυγαν απο το τμημα).
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ !!

Share it