Search

Νίκη εις διπλούν για τον Αρίων Ξάνθης κόντρα στους Πάνθηρες Καβάλας

Δύο ισάριθμες νίκες πέτυχαν τα τμήματα του Αρίωνα Ξάνθης το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου κερδίζοντας τόσο οι άνδρες όσο και το παιδικό τμήμα την αντίστοιχη ομάδα των Πάνθηρων Καβάλας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”.

Όσον αφορά το αντρικό τμήμα, στο πρώτο φιλικό που αγωνίστηκαν οι παίκτες των Χρήστου Παπαδόπουλου και Βαγγέλη Αρβανιτίδη παρά τα προβλήματα, απουσίαζαν οι Κατριβανος, Νταβουλτζόπουλος, Αμπεριαδης και Στογιαννιδης, έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία κυρίως στο δεύτερο μέρος κερδίζοντας με 69-51. Για την ομάδα της Ξάνθης επιθετικές λύσεις έδωσαν οι Κέλλης και Πλατανίτης ενώ για τους Καβαλιώτες ξεχώρισε ο Καραμάνης.

Μάλιστα να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι των αντρών στο δεύτερο ημίχρονο χρόνο συμμετοχής πήρε και ο εκ των προπονητών του συλλόγου που ξαναφόρεσε την φανέλα του Αρίων μετά το 2011!

Η παιδική ομάδα του Γιάννη Θερμού δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην ομάδα της Καβάλας την οποία και κέρδισε με 76-45 και έδειξε πανέτοιμη ενόψει της πρεμιέρας του Παιδικού πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο με τον Αίαντα Κομοτηνής στην Ξάνθη. Για την ομάδα του Αρίων αγωνίστηκαν και οι 13 παίκτες που είχε στη διάθεση του ο κόουτς, μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής σε όλους

 

Share it