Search

Με σύμμαχο την παράδοση ψάχνει το τρίποντο η Ξάνθη στο πρώτο εντός της χρονιάς(16:00)

Έχοντας πολύ καλή παράδοση αλλά και τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΑΟ Ξάνθης απέναντι στον Πανιώνιο φιλοδοξώντας στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της σαιζόν μετά την βαριά ήττα στην Αθήνα απο την ΑΕΚ.

Η ομάδα της Ξάνθης θα έχει μαζί της και την παράδοση, καθώς απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες όποτε συναντιόνται στα Πηγάδια αλλά και στην Αθήνα  βρίσκει τον τρόπο και παίρνει το θετικό αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό πως ανεξαρτήτως έδρας  η Ξάνθη μετρά 25 νίκες, 16 ισοπαλίες και 15 ήττες. Όσον αφορά τα παιχνίδια στην πόλη της Ξάνθης είτε αυτά γινόταν στο γήπεδο του ΑΟΞ είτε στα Πηγάδια η Ξάνθη έχει χτίσει τρομερή παράδοση κόντρα στους “κυανέρυθρους” μετρώντας συνολικά 16 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες.

ÎÁÍÈÇ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ XANTHI - PANIONIOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Να σημειώσουμε πως στις τελευταίες πέντε συναντήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα στα Πηγάδια η Ξάνθη έχει χτίσει “πελατειακές” σχέσεις έχοντας 4 νίκες ενώ 1 ματς έληξε ισόπαλο με τους Ξανθιώτες να έχουν σκοράρει 10 τέρματα και δεχτεί μόλις 1. Τελευταία νίκη της Αθηναϊκής ομάδας στην Ξάνθη είναι το 2009(1-2), ενώ πέρσι η Ξάνθη κέρδισε με  2-0 χάρις τα τέρματα των Ντάνι Νιέτο και Αντώνη Ράνου.

xanthi-panionios2

Πολύ σημαντικά τα προβλήματα των Χαμζά, Μπαξεβανίδη και Γουάλας  με τον Ρουμάνο τεχνικό να επιλέγει να έχει μαζί του 18 παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Ζαρόπουλος, Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Κολλαράς, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Σολτάνι, Τριάδης, Νιέτο, Ράνος, Λάζιτς.

05_140

Απο την άλλη ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συμπεριέλαβε 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Εβρίτης ηγέτης του κέντρου Μανώλης Σιώπης, καθώς και ο Βασίλης Πατσατζόγλου με πέρασμα απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης. Η αποστολή του Πανιωνίου βρίσκεται ήδη απ’  την Παρασκευή στην πόλη της Ξάνθης με τους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού να έχουν ανεβασμένοι ψυχολογία μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 3-0. Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Β. Μιλόγεβιτς είναι οι: Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Βλάχος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Πατσατζόγλου, Αντωνιάδης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Μπεν, Ολαϊτάν, Σοτζέι, Ανσαριφάρντ, Ενγκόγκ, Φούντας, Πινιώτης, Μασούρας.

ΣΙΩΠΗΣ

Την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πανιώνιο με την οποία ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής ορίστηκε να διευθύνει ο Καραντώνης της ΕΠΣ Ημαθίας με βοηθούς τους Τουμπακάρη(Αθηνών) και Γρεβένη(Χαλκιδικής), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Θυμηθείτε τους ορισμούς της 4ης αγωνιστικής με ένα κλικ ΕΔΩ.

Share it