Search

Απέκτησε Θεοδωρίδη ο Ορφέας Ξάνθης και ο ευχάριστος “πονοκέφαλος” ενόψει Μακεδονικού!

Σε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που ενισχύει τα μετόπισθεν με την απόκτηση του Χαράλαμπου Θεοδωρίδη απο την ομάδα Κ20 της ΠΑΕ Ξάνθη.

Ο ταλαντούχος 19στοπερ που ξεκίνησε την καριέρα του απο τις Ακαδημίες της Βιστωνίδας, μέλος της πρωταθλήτριας Ελλάδας Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη το 2014 και μέλος πέρα απο τα Κ17 και της Κ20 της Ξανθιώτικης ΠΑΕ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ορφέα και μάλιστα απο τις προπονήσεις δείχνει πανέτοιμος ακόμη και  να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με τον Μακεδονικό Φούφας.

Μάλιστα για την Κυριακάτικη αναμέτρηση(16:30) το τεχνικό τιμ του συλλόγου έχει να αντιμετωπίσει έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” καθώς έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς εξέτισε ο Γιώργος Κατρανίτσας που υπολογίζεται όπως και οι τραυματίες Αντώνης Χαριτίδης, Μουμίνογλου Τουγιάλ και Ονούρ Καρά Αλή.

Για αυτό το λόγο άλλωστε αποφασίστηκε η αποστολή να βγεί την Παρασκευή στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του ΑΟΞ όταν και οι ιθύνοντες του συλλόγου θα έχουν κατασταλάξει στους 18 επίλεκτους για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ορφέα στην Γ’ Εθνική κατηγορία μετά απο σχεδόν μισό αιώνα.

Share it