Διακρίσεις για τον Πρόμαχο Ορεστιάδας στο Tae Kwon Do Plovdiv Open!

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 το Taekwondo Promachos Club Orestiada συμμετείχε με έξι (6) αθλητές-τριες στο διεθνές πρωτάθλημα 6TH PLOVDIV OPEN 2023 που διεξήχθει στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας με συμμετοχή 444 αθλητών-τριων από τέσσερις χώρες και συγκεκριμένα τις Βουλγαρία, Ουκρανία, Τουρκία και Ελλάδα.

Τα “Προμαχάκια” τα οποία έδωσαν ψυχή και πάθος, αγωνίστηκαν επάξια απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους κέρδισαν αγώνες και έκαναν για μία ακόμη φορά περήφανους τους προπονητές τους με τις διακρίσεις τους.

Αναλυτικά ο απολογισμός των διακρίσεων:

Έξι (6) συμμετοχές τρία (3) Μετάλλια

Μία (1) Πέμπτη θέση

🥈 🥈 🥉

👉 2η Θέση 🥈 ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε η αθλήτρια ΜΠΑΜΠΑΘΑΝΑΣΗ ΧΑΙΔΕΜΕΝΗ στην κατηγορία Παγκορασίδων 2012-2013 -30 κιλά

👉 2η Θέση 🥈 ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε η αθλήτρια ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ στην κατηγορία Παγκορασίδων 2014-2015 -40 κιλά.

👉 3η Θέση 🥉 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε ο αθλητής ΜΠΑΜΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στην κατηγορία Παίδων 2009-2010-2011 -61 κιλά.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές-τριες που διακρίθηκαν αλλά πολλά συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους αθλητές, ΓΩΓΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΜΠΟΥΡΓΚΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ, οι οποίοι αποδεικνύουν με την ανοδική απόδοσή τους ότι το μέλλον τους ανήκει ❗❗❗

Συγχαρητήρια και στον πρωτοεμφανιζόμενο αθλητή ΠΑΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα και κατάφερε να πλασαριστεί στην 1η πεντάδα.

Share it