Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Παλαίμαχοι Εθνικού: «Να παραιτηθεί η διοίκηση – Είμαστε ενωμένοι για το καλό της ομάδας»

Πρωτοβουλία για την σωτηρία της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού πήραν παλαίμαχοι της ομάδας της Αλεξανδρούπολης με μπροστάρη τον Άκη Σιδηρόπουλο.

Άκης Σιδηρόπουλος, Μάκης Δημητριάδης, Γιώργος Τεκτονίδης, Πέτρος Κωνσταντινίδης, Κούλης Μαρίνος και πολλοί ακόμη θρύλοι του βόλεϊ του Εθνικού, πραγματοποίησαν συγκέντρωση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και στην συνέχεια συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους στους παίκτες της ομάδας βόλεϊ, πολλοί από τους οποίους ήταν επίσης παρόντες.

Οι παλαίμαχοι που έχουν δοξάσει τον Εθνικό, τόνισαν ότι δεν μπορούν να δεχτούν τον Εθνικό να παίζει στο τοπικό. Διά στόματος Σιδηρόπουλου ζητήθηκε από την διοίκηση του Ερασιτέχνη να παραιτηθεί επειδή όπως ειπώθηκε είναι εχθρική προς το βόλεϊ.

Οι παλαίμαχοι επεσήμαναν ότι είναι ενωμένοι, πως διαγράφουν ότι προηγούμενο έχουν μεταξύ τους με ένα μόνο σκοπό: να παίξει ο Εθνικός στην Pre League έστω και τώρα, δύο εβδομάδες πριν το πρώτο σερβίς.  Ακόμη ο Άκης Σιδηρόπουλος τόνισε πως υπάρχει διάδοχο σχήμα για να αναλάβει την διοίκηση αν παραιτηθεί η παρούσα.

Ο Μάκης Δημητριάδης σημείωσε ότι ο Σύλλογος οφείλει πολλά στο βόλεϊ, ενώ ο Γιώργος Τεκτονίδης είπε ότι τον θλίβουν όσα λαμβάνουν χώρα, με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη να τονίζει ότι με αυτή την ενέργεια η διοίκηση καταδικάζει τους παίκτες.

 

Share it