Οριστικά στην Γενισέα η αναμέτρηση του Άρη Πετεινού με Καβάλα και άλλους τρεις!

Απορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσε ο Άρης Πετεινού κατά της αρχικής απόφασης για το ματς με την Δόξα Βώλακα, και έτσι πέρα από το χρηματικό πρόστιμο παραμένει και η ποινή των 4 αγωνιστικών που θα κληθεί να δώσει παρουσία κόσμου αλλά σε άλλο γήπεδο η ομάδα της Ξάνθης.

Η δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει ο Άρης Πετεινού είναι το πάντα φιλόξενο γήπεδο της Γενισέας, εκεί οπού οι “κιτρινόμαυροι” θα κληθούν να δώσουν τέσσερα παιχνίδια αρχής γενομένης από το σπουδαίο ματς με την Καβάλα την Κυριακή(24/9, 16:00 LIVE SA).

Πέρα από το ματς με τον ΑΟΚ η ομάδα του Πετεινού θα δώσει στο γήπεδο της Γενισέας και τα παιχνίδια με Θερμαϊκό Θέρμης(7/10), Κεραυνό Αγγελοχωρίου(22/10) και Αετό Βαρβάρας(5/11).

Με το πρώτο παιχνίδι στην φυσική του έδρα να είναι προγραμματισμένη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας(12/11) την 10η αγωνιστική

Η ανακοίνωση της Εφέσεων αναφέρει:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Απορρίπτει τυπικά και στην ουσία την από 10.07.2023 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Μ.Α.Σ Άρης Πετεινού», κατά της υπ’ αριθμ. 512/2023 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
(αγώνας της 11.06.2023, Άρης Πετεινού-Δόξα Βώλακος, για το πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική Κατηγορία)

Share it