Στο δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ ο Αστέρας Θράκης!

Την έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ AEK σε επίπεδο ακαδημιών ανακοίνωσε ο Αστέρας Θράκης (πρώην iSoccer Academy).

Έτσι ο Αστέρας γίνεται η δεύτερη ομάδα στον Έβρο μετά τον Έβρο Σουφλίου, που εντάσσεται στο δίκτυο ακαδημιών των «κιτρινόμαυρων».

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με την AEK FC ACADEMY, μια συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τους ποδοσφαιριστές μας.

Επαγγελματική καθοδήγηση.

Η «ΑΕΚ ACADEMY» αναλαμβάνει να παρέχει στην ακαδημία μας επαγγελματική καθοδήγηση και συμβουλευτική υποστήριξη των αθλητών του από εξειδικευμένο προσωπικό στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η «ΑΕΚ ACADEMY» αναλαμβάνει να παρέχει εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης για τα τμήματα υποδομής του ανά ηλικία, σύμφωνα με την εκπαιδευτική φιλοσοφία της «ΑΕΚ ACADEMY». Τον έλεγχο της εφαρμογής της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας την κάνει η Διεύθυνση της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK.

Εκπαίδευση προπονητών και στελεχών.

Η «ΑΕΚ ACADEMY» αναλαμβανει να φροντίζει για την συνεχή Εκπαίδευση και Επιμόρφωση των προπονητών των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας μας μέσα από σεμινάρια σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο, αλλά και παρακολούθηση προπονήσεων των ΤΕΕΠ (Τμημάτων Εκπαιδευομένων Ελίτ Παικτών) της «ΑΕΚ»

Αξιολόγηση των αθλητών των ακαδημιών.

Η «ΑΕΚ ACADEMY» υποχρεούται να προβαίνει στην αξιολόγηση των αθλητών των ακαδημιών σε δυο στάδια:
Στο πρώτο στάδιο διοργανώνονται διήμερα Camp αξιολόγησης των καλύτερων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των ακαδημιών. Εδώ θα παρευρίσκονται και στελέχη της Διεύθυνσης της Ακαδημίας της «ΑΕΚ ACADEMY».
Στο δεύτερο στάδιο οι καλύτεροι εξ αυτών θα προταθούν να αξιολογηθούν στις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου της «ΠΑΕ ΑΕΚ».

Επίσκεψη στελεχών της κεντρικής διοίκησης στις συνεργαζόμενες ακαδημίες.

Στελέχη της «ΑΕΚ ACADEMY» θα επισκέπτονται σε συγκεκριμένα διαστήματα, μετά από επικοινωνία, τις εγκαταστάσεις του ακαδημίας μας, θα συμμετέχουν στις προπονήσεις, θα ενημερώνονται από τους προπονητές και θα παρακολουθούν την πρόοδο των αθλητών ποδοσφαιριστών.

Διεξαγωγή τουρνουά.

Η «ΑΕΚ ACADEMY» εφόσον υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεων αναλαμβάνει να διεξάγει ένα τουλάχιστον Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των τμημάτων υποδομής των συνεργαζόμενων ακαδημιων το οποίο θα λάβει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Α.Ε.Κ ή σε άλλο επιλεγμένο μέρος που θα πληρεί τις προυποθέσεις της «ΑΕΚ ACADEMY»

Φιλικοί αγώνες με τα τμήματα υποδομής.

Να διοργανώνει φιλικούς αγώνες μεταξύ των τμημάτων υποδομής της «ΠΑΕ ΑΕΚ» και των αντίστοιχων τμημάτων των ακαδημιών-συνεργατων, είτε στις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου της «ΠΑΕ ΑΕΚ», είτε στις εγκαταστάσεις των συνεργαζιμενων ακαδημιων. Τα παραπάνω θα υλοποιούνται κατόπιν ενημέρωσης και θετικής εισήγησης της Διεύθυνσης της Ακαδημίας της «ΑΕΚ ACADEMY».

Share it