Ενίσχυση στον “1” με τον Κομοτηναίο Μανώλη Διαμαλή για τον Πανθρακικό!

Μετά την απόκτηση των Γιώργου Παυλίδη, Γιάννη Πεχλιβανόπουλου, Γιώργου Μανίσογλου, Γιώργου Ρουμπιέ, Αμέτ Ερκάν και Αλέξανδρου Δημητριάδης ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε και την 7η μεταγραφή του ντύνοντας για πρώτη φορά στα “πράσινα” τον Κομοτηναίο γκολκίπερ Μανώλη Διαμαλή

Ο 23χρονος πορτιέρε που προέρχεται από την ομάδα του Κομψάτου Πολύανθου την φανέλα του οποίου φορούσε από το 2017 με εξαιρετικές σεζόν. Να σημειώσουμε πως ο Διαμαλής μετέχει στην προετοιμασία του Πανθρακικού από την πρώτη μέρα της έναρξης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "United We Stond United We Can ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ MANΩNH ΔΙΑΜΑΛΗ!"

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “πράσινων” αναφέρει:

⚪🟢⚽ Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Μανώλη Διαμαλη!

Ο 23χρονος πορτιέρε, προέρχεται από τον Κομψάτο Πολυάνθου, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και είχε γεμάτες σεζόν δείχνοντας έμπρακτα πως η συνέπεια σε όλα τα επίπεδα επιβραβεύεται με την μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ο Πανθρακικός έχει συνεχώς το βλέμμα του στα παιδιά της περιοχής, δίνοντας έμφαση στο υλικό από τη Ροδόπη. #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can

Share it