«Ερυθρόλευκοι» και τη νέα σεζόν οι Κουμεντάκης και Δαλακούρας!

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Ραφαήλ Κουμεντάκης και Ανέστης Δαλακούρας.

Η ανανέωση της συνεργασίας των δύο Εβριτών με τους Πειραιώτες ήταν γνωστή εδώ και καιρό, ενώ τώρα επισημοποιήθηκε από την πλευρά της ομάδας.

Οι ανακοινώσεις:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανέστη Δαλακούρα.

Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ανέστη Δαλακούρα στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και φέτος στην ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους για άλλο ένα χρόνο. Εγώ, από την πλευρά μου, θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω για να βοηθήσω την ομάδα. Πέρυσι, είχαμε μια πολύ πετυχημένη χρόνια, αλλά φέτος θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, φυσικά μαζί με την στήριξη και τη δύναμη που μας δίνουν οι φίλαθλοι μας».

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ραφαήλ Κουμεντάκη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% για το σύλλογο. Εύχομαι υγεία, μακριά από τραυματισμούς όλοι οι αθλητές και οι συμπαίκτες μου σε όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν. Εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή».

Share it