Search

Επικεφαλής στα Αναπτυξιακά τμήματα Βόλεϊ αγοριών του Ηρακλή ο Παναγιώτης Τσότρας! Η περηφάνια του Ερμογένη Ξάνθης

Σπουδαίο βήμα στην καριέρα του κάνει ο ξανθιώτης προπονητής βόλει, Παναγιώτης Τσότρας που μετά την παρουσία του στις μικρές Εθνικές, την ΑΕΚ και την Κύπρο ετοιμάζεται να αναλάβει την πολύ σημαντικό ρόλο του επικεφαλής προπονητή στις ομάδες Κ21, Κ19 και Κ17 του Ηρακλή ενώ θα είναι και άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή του ιστορικού “Γηραιού” Γιώργου Κνάπεκ.

 

Μια είδηση που υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά ο σύλλογος απο τον οποίο αναδείχτηκε ως αθλητής, με την ομάδα του Ερμογένη να γράφει χαρακτηριστικά: “Ο Παναγιώτης Τσότρας , ένα δικό μας παιδί,έχει ανοίξει για τα καλά τα φτερά του και αφού διέπρεψε στην Κύπρο, γυρίζει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη. Ο Ηρακλής καλωσορίζει τον Παναγιώτη και του εμπιστεύεται όχι μόνο τα αναπτυξιακά τμήματα Κ17,Κ19,Κ21 αλλά και την θέση του άμεσου συνεργάτη του προπονητή στην ανδρική ομάδα. Ο Ερμογένης είναι περήφανος κάθε φορά που ένας Ξανθιώτης και πρώην αθλητής του προοδεύει .Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καινούργια σου ομάδα και όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα ”

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Το τμήμα Βόλεϊ του Ν.Γ.Σ. Ηρακλή καλωσορίζει τον προπονητή κύριο Παναγιώτη Τσότρα, ο οποίος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Κνάπεκ στον ανδρικό τμήμα, και παράλληλα θα αναλάβει τις ομάδες Κ21,Κ19 και Κ17 του συλλόγου. Η παρουσία του κ.Τσότρα ενδυναμώνει στα μέγιστα τους στόχους του σωματείου για πρωταθλητισμό σε όλα τα τμήματα, διότι πρόκειται για έναν υψηλού επιπέδου προπονητή, με γνώσεις και πείρα από διεθνείς διοργανώσεις αλλά και εξειδίκευση σε θέματα εκγύμνασης και scouting.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην έως τώρα προπονητική του καριέρα σε εθνικό επίπεδο, έχει αποτελέσει βασικό στέλεχος του προπονητικού team των Εθνικών Ομάδων Αγοριών Ελλάδας Κ21,Κ19,Κ17, αλλά και της Εθνικής ομάδας Γυναικών Κύπρου. Σε συλλογικό επίπεδο την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως Head Coach στον Εθνικό Λατσιών στην Κύπρο αλλά και ως στατιστικολόγος στην Γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης. Την περίοδο 2018-19 ήταν Head Coach στην Ανδρική ομάδα Του Πανελληνίου Γ.Σ.. Αξίζει να σημειωθεί ότι το
2019/20 ανήκε ως Assistant Coach στην γυναικεία ομάδα της AEK(Volley league) καθώς επίσης και στην Ανδρική ομάδα της ΑΕΚ την περίοδο(2020/21).

Η Διοίκηση και το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας, έχουν θέσει ως πρωταρχικό τους στόχο, τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για την ανάπτυξη και εκπαίδευση της Νέας Γενιάς Αθλητριών και Αθλητών του Ν.Γ.Σ Ηρακλή, οι οποίοι αποτελούν την σπουδαιότερη επένδυση για το μέλλον του συλλόγου.

Share it