Search

Αντώνης Αντωνιάδης: «Δεν θα ξαναγίνει άλλο Γουέμπλεϊ» (+audio)

Επιτυχία θρυλική, αλλά δυστυχώς… ανεπανάληπτη θεωρεί ο ξανθιώτης βετεράνος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης την πορεία των “πράσινων” μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Δημήτρη Τσακίρη λίγες μέρες μετά την επέτειο 52 ετών από τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Πρωταθλητριών απέναντι στον Άγιαξ, ο θρυλικός επιθετικός ανέφερε:

«Μας πήραν πάρα πολλοί τηλέφωνο για την επέτειο του Γουέμπλεϊ. Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, όπως είναι πλέον το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ή διεθνώς. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφτάσει ελληνική ομάδα στον τελικό του Champions League. Πώς να χτυπήσουμε αγγλικές, ισπανικές ή ιταλικές ομάδες; Είμαστε μικρή αγορά, μπροστά τους ελάχιστη», τόνισε.

«Είναι μεγάλη υπόθεση ότι η ομάδα απαρτιζόταν αποκλειστικά από Έλληνες. Δυστυχώς δεν επενδύσαμε σε αυτή την επιτυχία, ούτε σε αυτή του 2004. Φταίει η νοοτροπία και αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι θέλουμε το προϊόν να είναι καθαρό και όμορφο, να είναι ελκυστικό και να κερδίζει ο καλύτερος», πρόσθεσε.

Share it