Search

Κάλεσμα των φίλων του Ορέστη για τον «τελικό» ανόδου με Άρη Πετεινού

Οι φίλαθλοι του Ορέστη Ορεστιάδας μέσα από την σελίδα στο facebook “Orestis Ultras”, απευθύνουν κάλεσμα για τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής 4 Ιουνίου που μπορεί να κρίνει την άνοδο των Εβριτών στην Γ’ Εθνική. 

Αναλυτικά αναφέρουν:

Ο Ορέστης την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 17:00 στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας (ΔΑΚΟ) υποδέχεται την ομάδα του Άρη Πετεινού στα πλαίσια των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν και ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς με νίκη εξασφαλίζεται η ΑΝΟΔΟΣ.

Καλούμε τους φιλάθλους του Ορέστη, του ποδοσφαίρου και γενικά του αθλητισμού όλης της περιοχής να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Για αυτόν τον λόγο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ γενική είσοδος.

Οι προπονητές, οι παίχτες και η διοίκηση που μας έχουν κάνει υπερήφανους όλη τη χρονιά, χρειάζονται και αξίζουν την βοήθεια του κόσμου για να κάνουν το τελευταίο βήμα και να ανέβουν κατηγορία.

Στο τέλος της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί και η απονομή τίτλου του πρωταθλητή Έβρου για την σεζόν 2022-23. Εφόσον επιτευχθεί και η άνοδος θα ακολουθήσει ΦΙΕΣΤΑ στο γήπεδο.

Την Κυριακή γράφεται ιστορία.

Την Κυριακή ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε όλοι εκεί.

Share it